Hopp til hovedinnhold

Vi selger bilen din for deg

Å selge bilen som privatperson kan være både stressende og tidkrevende. Så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg? Vi håndterer hele salgsprosessen for deg, og oppnår som regel en høyere salgspris på bilen.

La oss selge bilen din for deg!

Mindre stress for deg, vi oppnår en høyere salgspris og tar hele ansvaret fra A til Å. Gjelder biler som er yngre enn 10 år.

Illustrasjon av en blå bil og sjekkliste for bruktbiler.

Derfor skal du la oss selge bilen din

Vi selger din bil - helt stressfritt for deg

Bilsalg som privatperson kan være både stressende og tidkrevende. Så hvorfor ikke la oss gjøre jobben for deg? Vi håndterer alt, fra A til Å. Vi legger opp et profesjonelt markedsføringsløp for å treffe flest mulig kjøpere.

  • Klargjøring, vask og markedsføring
  • Henvendelser og tekniske spørsmål
  • Visninger og prøvekjøringer
  • Forhandlinger, kontrakt og salg

Høyest mulig pris på bilsalget

For å sikre best mulig pris vil vi - etter avtale med deg - prise bilen høyt i markedet, samtidig som vi kan garantere deg en minstepris for bilen din.

Som merkeforhandler og et av landets største bilhus kan vi tilby kjøper trygghet, finansiering, innbyttegaranti, bytterett og fem års reklamasjonsrett. Dette resulterer i at vi normalt oppnår høyere pris enn ved et privat salg av bilen.

Få gratis verdivurdering av din bil!

Vi tar hele ansvaret

Når du selger bil som privatperson står du selv ansvarlig dersom kjøper benytter sin reklamasjonsrett på enten kjente eller ukjente feil og mangler. Ved å la oss selge bilen for deg, tar vi alt ansvar overfor kjøper og risikoen for eventuelle reklamasjoner. Vi påtar oss også ansvaret for både oppgjør og omregistrering av bilen.

Slik fungerer det
1
Gratis verdivurdering

Be om gratis verdivurdering ved å fylle ut registreringsnummer og kilometerstand. Basert på informasjon fra deg estimerer vi markedspris og gir deg et uforpliktende tilbud om å selge bilen for deg.

2
Lever bilen til oss

Når vi er enige om en avtale kontrollerer, vasker, fotograferer og markedsfører vi bilen din, på lik linje som vi gjør med våre egne. Alle Bertel O. Steens forhandlere – fra Trondheim til Kristiansand – vil jobbe for å selge din bil.

3
Vi selger bilen og tar ansvaret

Vi håndterer alt det praktiske helt frem til bilen er solgt. Når vi mottar et tilbud vi er enige om å godta, kjøper vi bilen av deg, og selger den videre til kjøper. Dermed overtar Bertel O. Steen alt fremtidig ansvar. Skulle vi ikke lykkes med å selge bilen kan du velge om du vil hente den kostnadsfritt, eller om du ønsker å selge den til oss for den forhåndsavtalte minsteprisen. Helt stressfritt!

Ofte stilte spørsmål

Vi selger inntil 10 år gamle biler fra alle bilmerker.

Vi oppnår høyere pris for deg fordi vi selger bilen din direkte til sluttbruker og ikke til en annen forhandler. Vi priser bilen høyt i markedet, både på finn.no og i alle våre kanaler, med det formål å få mest mulig for bilen din. Vi har i tillegg et bredt nettverk og derfor når bilen ut til flere potensielle kjøpere og vi oppnår derfor en bedre pris enn ved bilauksjoner og privatsalg.

Samtidig øker trygghet og tilleggstjenester verdien av bilen for kjøper:

Kjøper får en bil kontrollert av oss med 5 års reklamasjonsrett. I tillegg kan vi tilby finansering, forsikring og innbytte av deres bil.

Hvis bilen din mot forventning ikke blir solgt til en kjøper kan vi garantere deg en minstepris. Denne avtaler vi når vi signerer avtalen. Hvis vi ikke har funnet en kjøper innenfor avtalte periode, så kan vi kjøpe bilen av deg til den avtalte minsteprisen. Eller du kan ta den tilbake, kostnadsfritt. Du er dermed alltid sikker på å få den avtale minsteprisen og det koster deg ingenting hvis bilen ikke blir solgt.

Vanligvis tar det 20-60 dager, men noen ganger går det mye fortere. Vi kjenner kundene våre godt, og kan for eksempel ta en telefon til en person som er på jakt etter akkurat den bilen.

Du må ha god kunnskap om bilens tekniske tilstand og ha satt deg inn i rettigheter og ansvar ved privatsalg. Du bør vaske og polere bilen, ta bilder, lage en god beskrivelse av bilens funksjoner og ekstrautstyr, sette en pris og annonsere bilen for salg. Du må demonstrere bilen for potensielle kjøpere, sørge for å fylle ut kjøpekontrakt før overlevering, sjekke at kjøper har finansiering – og passe på at pengene er mottatt før kjøper overtar bilen.

Så må du sende salgsmelding til kjøper via Statens vegvesen – og så må kjøper godkjenne salgsmeldingen og betale omregistreringsavgift.

Eventuelle reklamasjoner i forhold til bil og kontrakt er du ansvarlig for.

Ja, innenfor avtalt minstepris.

Ja vi tar kontakt med deg når det kommer relevante bud på bilen.

Du som eier må holde bilen forsikret i perioden bilen står i kommisjon hos oss.

Vi kan utføre nødvendige reparasjoner, etter avtale med deg.

Nei. Når bilen er solgt, har vi hele ansvaret.

Ja, absolutt. Vi tilbyr full servicehistorikk, innbyttegaranti, gode finansieringsordninger, gunstig forsikring og 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler.

Vi markedsfører den på samme måte som alle biler vi selger. Vi tar bilder, lager en utfyllende annonse og legger bilen ut på finn.no og bos.no. Dessuten tar vi direkte kontakt med potensielle kjøpere som vi kjenner til. Kjører vi større landsdekkende kampanjer på f.eks Facebook, Instagram, nettaviser mv. vil bilen eksponeres som våre egne biler.

Nei, du trenger ikke gjøre det. Vi tar hele jobben. Du trenger kun å rydde dine private eiendeler fra bilen.

Ja, den står trygt hos oss.

Nei, det koster deg ingenting før bilen er solgt.

Vi gjør en tydelig avtale om dette i forkant. Provisjon varierer med bilens verdi og alder, normalt 5% av salgssummen, med et minimumsbeløp på 15,000. I tillegg kommer takst og klargjøring for salg 2990,- Markedsføringspakke 1499,-