Hopp til hovedinnhold

Aktuelt fra Bertel O. Steen

Her finner du nyheter, nyttig informasjon og andre aktuelle artikler om bil, bilhold og mobilitet.

Siste artikler

Bilde av Peugeot e-2008 med Peugeot-selger Harald Tyskeberg i front
Peugeot e-2008 – blant Bertel O. Steens mestselgende biler

Kompakt-SUVen Peugeot e-2008 har blitt tatt imot med åpne armer av både biltestere, journalister og det norske folk, og har ligget stabilt blant bestselgerne til Bertel O. Steen i lang tid. Her får du en full videovisning av bilen!

Dame lener seg over rattet i en bil og ser tenkende ut.
Dette betyr innføring av moms på elbiler for deg

I det reviderte nasjonalbudsjettet som ble lagt frem 12. mai 2022 ble det endelig avklart at regjeringen ønsker å fjerne momsfritaket for elbiler fra og med 1. januar 2023. Om de får med seg et flertall på Stortinget, vil det naturligvis ha en direkte innvirkning på bilprisene, men hvordan rammer det deg?

Mann som smiler til kamera bak rattet på EQC 400.
Niclas sverger til leasing: – Helt klart det lureste valget

Andelen som velger leasing ved anskaffelse av ny bil har økt jevnt og trutt de siste årene. Likevel er mange fortsatt skeptiske til denne finansieringsformen. Blant dem var Niclas Da Silva Teixeira, men nå er han ikke lenger i tvil om hva som er det lureste valget.

Nybilsjef Hans Kristian Gran oppstilt i salgshallen hos Bertel O. Steen i Lørenskog.
Kjøpe ny bil? Ikke se deg blind på oppgitt pris

Om du har vært på utkikk etter ny bil har du sannsynligvis merket at det kan være vanskelig å orientere seg i en jungel av priser, utstyrslister, fancy navn og kreative finurligheter. Nå ønsker Bertel O. Steen å gjøre det enklere å få oversikt.

Kia EV6 Car of the Year
Kia EV6 kåret til «Car of the Year 2022»

Kia EV6 tok markedet med storm da den ble lansert i april i fjor, og har siden høstet lovord fra journalister, biltestere og fornøyde kunder verden over. Euforien ser heller ikke ut til å avta med det første, for nå har EV6 nylig blitt kåret til «Car of the Year 2022».

Opelforhandler foran bilrekke
Opel Mokka-e: – Med denne bilen får du mer enn du betaler for

Opel har ikke for vane å produsere de mest oppsiktsvekkende bilene, men med den elektriske crossoveren Opel Mokka-e har tyskerne skapt en elbil som fortjener og forventer oppmerksomhet, både for utseende, pris og funksjonalitet.

Mercedes EQC oppstilt på
Kjøpe ny elbil? Da kan 2022 være et svært gunstig år

På tampen av fjoråret ble det klart at det fortsatt skulle være momsfritak på elbiler i 2022, mens avgiftene på både fossildrevne biler og plug-in hybrider økte. Elbiler kommer derfor nå gunstigere ut enn noen gang – men det blir en kortvarig glede. I 2023 kommer det etter all sannsynlighet moms også på elbiler.

Avdelingsleder for Kia hos Bertel O. Steen Trondheim, Frode Størseth, står foran en Kia EV6 og smiler til kamera
Kia EV6 slår rekorder: – Aldri opplevd maken til interesse

Siden lanseringen av Kia EV6 i april i fjor, har den helelektriske crossoveren fått stor oppmerksomhet både blant bil-testere, journalister og folk flest. Etter at den første bilen kom til Norge har interessen økt ytterligere – og forhandlerne må nå bemanne opp for å møte interessen.

Tone står ved siden av bilen sin på utsiden av forhandleren
Tone valgte leasing: – Et enkelt valg å ta

I et bilmarked som utvikler seg i enorm fart kan det være vanskelig å ta stilling til finansieringsmåte når du skal gå til anskaffelse av ny bil. For Tone ble privatleasing løsningen. Det har hun ikke angret et sekund på.