Hopp til hovedinnhold

Fast lav pris på service 5+

Er bilen din over 5 år gammel? Da gir vi deg fast lav pris på service. Service 5+ er spesielt utviklet for biler over 5 år.

Bestill service 5+
Mercedes-Benz

Gjelder ikke GL, ML, S-Klasse og AMG.

A-service kr 3 990 / B-service kr 5 990
Andre merker

Gjelder Peugeot, Opel, Citroën, samt Kia 7 år+

Liten service 3 490 kr

Service 5+ til fast lav pris

Vår faste lave pris gjelder for personbiler eldre enn fem år. Liten Service 5+ tilsvarer en A-service for Mercedes-Benz, eller hoved- og grunnservice for Peugeot, Opel og Citroën. Er det et behov for tillegg utover innholdet i denne servicen, kontakter vi deg.

Liten service / A-service inkluderer:

  • Skift av motorolje
  • Skift av oljefilter
  • Vedlikeholdsjekk av bilen din iht. fabrikkens anbefalinger

B-service inkluderer:

  • Liten service
  • Skifte av pollenfilter
  • Utvidet vedlikeholdssjekk

Er du usikker på om bilen din trenger A eller B-service?

Er du usikker på hvilken service din bil trenger, kan du legge inn en kommentar om dette i bestillingsskjemaet. Vi kontakter deg med et tilbud basert på bilens alder, kilometerstand og tidligere servicehistorikk.

Det lønner seg å ta regelmessig service på et merkeverksted

Det lønner seg å ta regelmessig service på et av våre merkeverksteder – selv om bilen din er mer enn fem år gammel. Eldre biler har behov for service, gjerne en liten og en stor annenhver gang.

Regelmessig service øker verdien på bilen din

Har du et servicehefte som viser regelmessig service, holder bilen seg bedre i verdi. Dette fordi regelmessig service forebygger skader. Tar du vare på bilen din, varer den lenger, og den er tryggere i trafikken.

Du kan være trygg på riktig kompetanse

Vår kompetanse som merkeverksted er din trygghet. På service hos oss sjekker vi bilen din etter bilprodusentens serviceskjema. Mekanikerne våre er eksperter på ditt bilmerke og er alltid oppdaterte på produkter, teknologi og programvare. Du kan være trygg på at de har riktig kompetanse for reparasjon og service på din bil.

Bilen på verksted - slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Få bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Levere bilen på verksted

Levere din bil på ett av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre bilverksteder bruker vi AutoKey - du kan da levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben på verksted.