Hopp til hovedinnhold

Fast lav pris på service 5+

Er bilen din over 5 år gammel? Da gir vi deg fast lav pris på service. Service 5+ er et servicetilbud spesielt utviklet for biler eldre enn 5 år.

Bestill service 5+
Mercedes-Benz

Serviceprogrammet for din Mercedes 5 år eller endre

Pris fra 3 490,-
Peugeot, Citroën, DS og Opel

Serviceprogram biler som er 5 år eller eldre

Pris fra 3 490,-

Service 5+ til fast lav pris

Vår faste lave pris gjelder for personbiler eldre enn fem år. Liten Service 5+ tilsvarer en hoved- og grunnservice for Peugeot, Opel og Citroën. Er det et behov for tillegg utover innholdet i denne servicen, kontakter vi deg. Les mer om Service 5+ for Mercedes-Benz her.

Liten service 5+ inkluderer:

  • Skift av motorolje
  • Skift av oljefilter
  • Vedlikeholdsjekk av bilen din iht. fabrikkens anbefalinger

Usikker på om bilen din trenger liten eller stor service?

Er du usikker på hvilken service din bil trenger, kan du legge inn en kommentar om dette i bestillingsskjemaet. Vi kontakter deg med et tilbud basert på bilens alder, kilometerstand og tidligere servicehistorikk.

Det lønner seg å ta regelmessig service på et merkeverksted

Det lønner seg å ta regelmessig service på et av våre merkeverksteder – selv om bilen din er mer enn fem år gammel. Eldre biler har behov for service, gjerne en liten og en stor annenhver gang. Service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk. Våre teknikere er spesialister på ditt bilmerke, gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning. En mekaniker i Bertel O. Steen har tilgang til spesialverktøy og har også fabrikkens systemer tilgjengelige kun et tastetrykk unna.

Regelmessig service øker verdien på bilen din

Har du et servicehefte som viser regelmessig service, holder bilen seg bedre i verdi. Dette fordi regelmessig service forebygger skader. Tar du vare på bilen din, varer den lenger, og den er tryggere i trafikken.

Et merkeverksted med høy og riktig kompetanse

Vår kompetanse som merkeverksted er din trygghet. På service hos oss sjekker vi bilen din etter bilprodusentens serviceskjema. Mekanikerne våre er eksperter på ditt bilmerke og er alltid oppdaterte på produkter, teknologi og programvare. Du kan være trygg på at de har riktig kompetanse for reparasjon og service på din bil.

Bilen på verksted - slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Få bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Levere bilen på verksted

Levere din bil på ett av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre bilverksteder bruker vi AutoKey - du kan da levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben på verksted.