Hopp til hovedinnhold
Mann med munnbind i bil

Smitteverntiltakene medfører en enklere, men fortsatt trygg, utlevering av din bil

18.11.2022

Hos Bertel O. Steen tar vi smittevern på største alvor, samtidig som vi gjør det vi kan for å drifte så normalt som mulig – på en forsvarlig måte. Dette medfører noen små endringer ved utlevering av din bil.

Korona-pandemien har lært oss at det meste er mulig, så lenge vi samarbeider godt og tar de forholdsreglene og følger de smitteverntiltakene myndighetene anbefaler og pålegger oss. Det gjelder også for utlevering av ny bil i tider der smitteverntiltakene setter enkelte begrensninger.

Vi utleverer fortsatt bilen din på en trygg og smittevernmessig forsvarlig måte, men må dessverre ty til en enklere utlevering enn normalt.

For å sikre en smittefri og trygg utlevering av din bil er det viktig at både du og vi følger myndighetenes råd om å holde avstand, og benytte munnbind der det er vanskelig å holde avstand. Vi vil derfor alltid – så lenge det er anbefalt – benytte munnbind i kontakt med våre kunder, og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Samtidig har vi besluttet å ikke sette oss inn i bilen sammen med deg ved overlevering, som en følge av gjeldende avstandsbegrensninger. Vi får dermed ikke gitt opplæring og innføring i bilens funksjoner på samme måte som vi normalt sett gjør, men vil likevel gjennomgå dette så godt det lar seg gjøre fra utsiden av bilen.

På denne måten kan vi fortsatt ønske deg hjertelig velkommen til utlevering av din nye bil, der både din og vår egen sikkerhet er godt ivaretatt.

Skulle du ved en senere anledning ønske en grundigere gjennomgang av bilens funksjoner, er du selvsagt velkommen tilbake når korona-situasjonen igjen tillater oss å sitte i samme bil