Hopp til hovedinnhold

Kia EV6 Active 58 kWh RWD

Kia EV6 Active 58 kWh RWD er en oppsiktsvekkende og iøynefallende elektrisk crossover med rekkevidde på inntil 394 km (WLTP) og svært gode kjøreegenskaper. EV6 Active har en rekke lekre detaljer og høyteknologiske funksjoner, og leveres både med firehjuls- og bakhjulsdrift, og kan i tillegg fås med tilhengerfeste.

  • Inntil 394 km rekkevidde (WLTP)
  • Topp moderne teknologi
  • Kan også leveres med firehjulsdrift
  • 7 års garanti
Pris fra 453 763 kr

En atletisk og praktisk crossover

Kia EV6 er en atletisk og svært allsidig crossover som byr på det råeste innen både ytelse og komfort. I likhet med sine søsken EV6 Exclusive, EV6 GT-Line og EV6 GT, som har litt mer motorkraft og utstyr, kan også Kia Active leveres med tilhengerfeste, i Active sitt tilfelle med en totalvekt opp til 750 kg. Kombinert med en rekke ulike motorvarianter og topp moderne teknologi er EV6 en elbil som dekker de fleste behov, enten du ønsker en sportslig luftetur, en behagelig bytur eller en hyttetur med full bil og tilhenger.

Kia EV6 Active – moderne og sportslig design

Kia EV6 Active er en elegant og moderne bil, med et markant sportslig preg. Taket følger en rett og sportslig linje, som ender i en nøktern og tøff takspoiler bak. De innfelte dørhåndtakene skaper et rent og moderne inntrykk, og er svært praktiske når de automatisk felles ut i det du nærmer deg bilen. Med EV6 får du en bil som skiller seg ut i mengden, samtidig som aerodynamikken er svært godt ivaretatt.

Hurtiglading og smarte funksjoner

Kia EV6 er bygget på den nye E-GMP-plattformen, som har gitt utviklerne bak bilen stort spillerom for å gi deg de beste løsningene. Resultatet er en bil med høy ytelse, gode kjøreegenskaper og god plassutnyttelse, som kommer godt med for deg som bruker bilen. EV6 har også satt verdensekord i færrest ladetimer brukt på strekningen New York – Los Angeles, som vitner om svært effektiv hurtiglading. Det smarte Vehicle-to-Load-systemet gjør også at bilen fungerer som en mobil strømforsyning, slik at du for eksempel kan lade din elektriske sykkel med bilen når du er på tur.

Finn en Kia EV6 som passer ditt behov

Kia EV6 leveres i flere ulike varianter, som øker sannsynligheten for at du finner en bil som er midt i blinken for deg og ditt behov:

EV6 77,4 kWh RWD: Bakhjulsdrift, inntil 528 km rekkevidde, 0-100 km/t på 7,3 sekunder.

EV6 77,4 kWh AWD: Firehjulsdrift, inntil 506 km rekkevidde, 0-100 km/t på 5,2 sekunder.

EV6 GT-Line AWD: Firehjulsdrift, inntil 484 km rekkevidde, 0-100 km/t på 5,2 sekunder.

EV6 GT AWD: Firehjulsdrift, inntil 400 km rekkevidde, 0-100 km/t på 3,5 sekunder.

Elektrisk

Bakhjulsdrift

394 km

16,6kWh/100km

180 kW

11 kW

Automat

170 hk

5

511 l

80 kg

750 kg

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.