ForsideBilkiaNiro Plug-in hybrid

kia Niro Plug-in hybrid

Nye Kia Niro plug-in hybrid er en spenstig crossover med mye utstyr, høy komfort og en mengde sikkerhetssystemer. Oppdag et helt nytt nivå for effektivitet og økt elektrisk rekkevidde, og nyt lydløs kjøring, lavt drivstofforbruk og lekkert design.

  • 49 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Klasseledende på effektivitet
  • Tilhengervekt 1300 kg

Ingen pris oppgitt

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia Niro plug-in hybrid

Med en rekkevidde på 49 km, vil mange kunne kjøre til og fra jobben, kun med den elektriske motoren. Når lengre turer kaller, vil bensinmotoren sørge for å få deg frem og tilbake – uansett distanse. Predictive Energy Control tar hensyn til endringer i topografi, og tilpasser kjøresystemene, slik at du får maksimal effekt.

kia Niro Plug-in hybrid

En unik hybrid

Kia Niro plug-in hybrid er utstyrt med et parallell-hybridsystem, som gjør at du sømløst kan skifte mellom bensin- og el-motor, eller bruke begge samtidig. Bilen er klasseledende på effektivitet, og slipper kun ut 88 gram CO2 per kilometer. Velg mellom de ulike kjøremodusene Eco og Sport, som gir en miljøvennlig og motorteknisk avansert opplevelse i en og samme bil.

God plass til alt du trenger

Nyt det romslige interiøret i Kia Niro plug-in hybrid. Alt som kreves for suveren sittekomfort bak rattet, er et par trykk på knappene for de elektriske setene med åtteveis justering. Skal du ha med mye bagasje? Slå ned baksetet som er delt i 60/40, for å få plass til det du trenger. I tillegg får du 324 liter i bagasjerommet. 

7 års garanti

Hver eneste Kia-bil har syv års garanti, tilsvarende 150 000 km. Denne totalgarantien er gratis, og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold, i henhold til serviceforskriftene. Garantien gjelder også for batteriet. 

Kia Niro plug-in hybrid: Teknologi som forenkler

Med Kia Niro plug-in hybrid får du god plass, og mange smarte, teknologiske løsninger, som trådløs opplading av smarttelefon. 

Viktig informasjon vises i synsfeltet ditt på et syv-tommers kombiinstrument. Her finner du informasjon om modus og energiflyt. Den 10,25-tommer store navigasjonsskjermen forteller deg om batterinivå, kjørestil, og hvor økonomisk du kjører. Se opptil tre applikasjoner samtidig, for eksempel for musikk, navigasjon og vær.

Alle nye Kia-biler som leveres med fabrikkmontert navigasjon, har rett til seks årlige kartoppdateringer. Dette enestående tilbudet sikrer at navigasjonsenheten din alltid er oppdatert. Du kan også synkronisere reiseruter med navigasjonssystemet, finne bilens posisjon, og få tilgang til diagnoserapporter fra smarttelefonen din. Sanntidsinformasjon vises under kjøring, og stemmestyringen lar deg kontrollere funksjonene i navigasjonssystemet, uten at du trenger å ta blikket av veien. Underholdningssystemet i Kia Niro støtter både Android- og Apple-enheter.  

Kia Niro plug-in hybrid: Trygghet på veien

Sikkerheten kommer først i Kia Niro plug-in hybrid. Fra de avanserte materialene i karosseriet, til implementering av nye og avanserte førerassistansesystemer, som hjelper deg å unngå farlige situasjoner på veien. Niro kan til og med gripe inn for å beskytte deg. Som et ekstra sett øyne vil DRIVE WiSE-teknologien gi deg viktig informasjon, blant annet ved hjelp av visuelle signaler, slik at du kan føle deg trygg mens du kjører. Bilen hjelper deg å holde riktig avstand til de andre trafikantene, og gjør det enkelt å finne fram på ukjente veier.

Kia Niro plug-in hybrid er bygget på mer enn 53 prosent høyfast stål, noe som gir en svært høy vridningsstabilitet. I tillegg er det benyttet varmpresset stål i 24 komponenter i områder med høy belastning. Dette øker karosseriets styrke betydelig. Aluminium i panser og bakluke, reduserer bilens vekt med hele 11 kg, og gir bedre kjøreegenskaper, og lavere forbruk.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.