Peugeot 508 Stasjonsvogn

Nå får du Peugeot 508 som stasjonsvogn (SW) og den er mer moderne, praktisk og romslig enn noen gang. Dette er en stasjonsvogn med kompromisløs design i toppklassen. Familiebilen kan skilte med god plass til både store og små og ikke minst et stort bagasjerom. Den kostnadseffektive motoren er også en drøm og kjøre. Peugeot har etter vår mening skapt en stasjonsvogn med en perfekt utført design.

  • Romslig
  • Gode kjøreegenskaper
  • Effektiv motor med lavt forbruk

Pris fra 440 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Peugeot 508 SW - kraftig motor og moderne teknologi

Peugeot 508 SW har et minimalistisk og rent utseende, men det betyr likevel ikke at 508 SW er noen simpel bil. Her finner du en kraftig motor og moderne teknologi, blant annet det spesialutviklede hjulopphenget foran og bak, som skaper en imponerende balanse mellom komfort og kjøreglede. Hver minste detalj er utformet for å gjøre bilturen så enkel som mulig, fra head-up-skjermen og ryggekameraet, til blindsonesystemet og GPS-en.

Diesel

Forhjulsdrift

3.7l/100km

Automat

130 hk

5

530 l

75 kg

1600 kg

Stasjonsvogn

Peugeot 508 Stasjonsvogn

Peugeot 508 SW - en bil som har alt

Nye Peugeot 508 SW har et veldesignet ytre, en detaljrik kupé, moderne teknologi, god plass og praktiske egenskaper. Dette er en bil som rett og slett har alt. Nyt eksklusive detaljer i høyglans, en 7-tommers berøringsskjerm, og seter i de luksuriøse materialer.

Peugeot 508 SW byr på kjørekomfort i toppklassen

Kjørekomfort er en selvfølgelighet med Peugeot 508. Det er også gode motoregenskaper. I Peugeot 508 kan du velge mellom den nyeste generasjonen Euro 6-i-motor med 165 hk, eller en BlueHDi-dieselmotor som effektiviserer drivstofforbruket. Begge setter ny standard for hva du kan forvente av ytelse og drivstofføkonomi i småbilklassen.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.