Peugeot 508 SW Plug-in hybrid

Nye Peugeot 508 SW Plug-in-hybrid er en stasjonsvogn med kompromissløst design og toppmoderne hybrid-teknologi. Denne familiebilen kan skilte med god plass til både store og små og ikke minst et stort bagasjerom. Volumet i kupé og bagasjerom er like stort som hos originalen, hele 530 liter. Vi tilbyr også tilhengerfeste på denne bilen.

Peugeot 508 SW hybrid er en kostnadseffektiv bil, spesielt når den kjøres i helelektrisk modus. Da kan du samtidig nyte en rekkevidde på opptil 52 km. Etter den nye WLTP-standarden betyr det at bilen helt fint vil dekke vanlig hverdagskjøring, og i tillegg kan du legge ut på langtur uten bekymringer. 

Peugeot 508 SW hybrid kommer til våre forhandlere i januar 2020, men du kan allerede nå ta kontakt for et uforpliktende tilbud, samt bestille prøvekjøring. Da blir du en av de første vi kontakter når bilene er på plass. 

  • 8 års batterigaranti
  • Rekkevidde på opptil 52 km (WLTP)
  • Hurtiglading på under 2 timer

Pris fra 515 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kompromissløse Peugeot 508 SW Hybrid

508 SW er allerede en av våre mest populære stasjonsvogner, og nye 508 SW Hybrid er også klar for å løse alle oppgaver familien måtte ha. Til tross for ekstra batteri, motor og elektronikk, er det ikke behov for løsninger som går ut over det praktiske. Volumet i kupé og bagasjerom er identisk med den ikke-ladbare versjonen av 508. Stasjonsvognen rommer hele 530 liter. 

I helelektrisk modus får du en jevn og lydløs kjøreopplevelse uten støt. Akselerasjon går raskt, takket være motorens umiddelbare dreiemoment. For å produsere maksimal effekt, kombinerer hybrid-teknologien to motorer; en PureTech bensinmotor og en elektrisk motor. Dette gir 508 SW Hybrid en samlet effekt på opptil 225 hk. I tillegg er den nye e-EAT8 automatgirkassen gjort elektrisk.

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

52 km

1.3l/100km

7,4 kW

Automat

225 hk

5

530 l

80 kg

1340 kg

Stasjonsvogn

Peugeot 508 SW Plug-in hybrid

Unike designelementer

508 SW hybrid er en moderne bil med alt du trenger av ny teknologi. En cyan-farget lysdiode som er synlig fra utsiden, lyser øverst i frontruten når du kjører i elektrisk modus. Modellen har en tydelig hybrid-logo, som viser at bilen hører hjemme blant ladbare biler. Innvendig har den eksklusive Alcantara skinnseter. Nye 508 Hybrid kommer med tre utstyrsnivåer: Allure, GT-Line, og GT. Sistnevnte kommer med en ny variant Alcantara skinnseter, som er unik for ladbar GT.

Velg mellom flere kjøremoduser

Når du kjører din 508 Hybrid, kan du kan velge mellom flere kjøremoduser. Kjører du helt elektrisk sparer du miljøet, velger du hybrid får du den beste energifordelingen mellom el- og bensinmotor, mens sportsmodus bruker all kraft fra forbrennings- og elmotorene for maksimal ytelse. For noen utstyrsvarianter kan du også velge modusen komfort, som kombinerer hybrid-kjøring med kontrollert fjæring.

Peugeot 508 SW Hybrid lader raskt og enkelt

Peugeot 508 Hybrid har flere funksjoner som forenkler hverdagen. Du kan enkelt lade bilen i vanlig stikkontakt på syv timer, og på bare fire timer med forsterket kontakt. Du kan også velge å kjøpe en vegglader, som gjør at du kan lade bilen på under to timer. Batteriet er plassert under baksetene, og påvirker derfor ikke plassen i bagasjerommet.

Fjernstyr med MyPeugeot-appen

Med MyPeugeot-appen kan du til enhver tid sjekke rekkevidden på batteriet, noe som betyr at du ikke trenger å være i nærheten av bilen for å se hvor mye den har ladet. Du kan også se forbruksstatistikk for kjøreturene dine, forhåndsregulere temperaturen i bilen, og aktivere og planlegge lading, slik at du kan lade når strømprisen er lav. 

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.