Peugeot 508 SW Plug-in hybrid

Nye Peugeot 508 SW Plug-in-hybrid er en stasjonsvogn med kompromissløst design og toppmoderne hybrid-teknologi. Denne familiebilen kan skilte med god plass til både store og små og ikke minst et stort bagasjerom. Volumet i kupé og bagasjerom er like stort som hos originalen, hele 530 liter. Vi tilbyr også tilhengerfeste på denne bilen.

Peugeot 508 SW hybrid er en kostnadseffektiv bil, spesielt når den kjøres i helelektrisk modus. Da kan du samtidig nyte en rekkevidde på opptil 52 km. Etter den nye WLTP-standarden betyr det at bilen helt fint vil dekke vanlig hverdagskjøring, og i tillegg kan du legge ut på langtur uten bekymringer. 

Peugeot 508 SW hybrid kommer til våre forhandlere i januar 2020, men du kan allerede nå ta kontakt for et uforpliktende tilbud, samt bestille prøvekjøring. Da blir du en av de første vi kontakter når bilene er på plass. 

  • 8 års batterigaranti
  • Rekkevidde på opptil 52 km (WLTP)
  • Hurtiglading på under 2 timer

Pris fra 515 890 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Send forespørsel om prøvekjøring

Vi kontakter deg så snart vi kan angående prøvekjøring av denne bilen.

Informasjon om deg

Finn en forhandler nær deg

Ønsket tidspunkt

0/2000

Bertel O. Steen Detalj AS (Bertel O. Steen AS) trenger å samle inn og behandle dine personlige data og dele dem med forhandler slik at vi kan gjennomføre din forespørsel og følge opp. For mer informasjon, vennligst les vår fulle personvernerklæring her.