Du får rabatt på alle våre flotte bilmerker

Du kan kjøpe bil med rabatt på alle våre flotte bilmerker. Finn inspirasjon på de ulike merkers nettsider.  Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Kia , DS og smart.

Så mye rabatt får du

I vedlagte skjema finner du rabattsatsene. Rabattene varierer fra merke til merke. 

Rabattskjema

Slik kjøper du bil med rabatt

Det er enkelt å oppnå rabatten. Det eneste du behøver å gjøre er å ta med et signert eksemplar av «Bekreftelse om kjøp av bil med rammeavtale» som du finner nedenfor. Dette gir du til forhandleren og deretter får du automatisk rabatten.

Bekreftelse om kjøp av bil med rabatt 

Slik beregnes din rabatt

Din rabatt beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr, men eksklusiv engangsavgift / registreringsavgift. Det betyr at du får rabatt på bilen samt det ekstrautstyret som medfølger fra fabrikken. 
Eksempler på utstyr montert på fabrikk er firehjulstrekk og navigasjonsutstyr, mens for eksempel hengerfeste ikke monteres på fabrikk. 

Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og modeller med spesialpris. For slike modeller gir vi naturligvis gjerne et uforpliktende pristilbud. 

Lokale leverings– og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av hvor du ønsker bilen levert. 

Ta kontakt

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat eller dersom du har spørsmål til rabattavtalen. 

Få uforpliktende pristilbud