Hopp til hovedinnhold

Selge bilen din? La oss kjøpe den eller ta den i innbytte!

Har du en pent brukt bil du ønsker å bli kvitt, kanskje samtidig som du skal ha en nyere bil? Når du selger bilen til en av våre forhandlere får du raskt oppgjør, og slipper arbeid eller bekymringer rundt eventuell reklamasjon.

Vi kjøper din bil - selg bilen raskt og trygt

Selg bilen din til oss

Vi bistår med innbytte til nyere bil eller kjøper din bil. Gjelder biler som er yngre enn 5 år og merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel, Citroën, DS og smart.

Illustrasjon av bruktbil og salgsskjema med søkefelt.

Gratis og uforpliktende verdivurdering

Få en gratis og uforpliktende verdivurdering på din bil. Basert på bilens tilstand får du en verditakst og et tilbud av oss. Dersom du velger å akseptere tilbudet og selge din bil til oss, vil vi fikse alt av det praktiske og overtar alt ansvar knyttet til bilen. På den måten slipper du å håndtere salget privat, og du unngår bekymringer i forbindelse med bilsalget.

Innbytte av bil - vi overtar ansvaret

Innbyttebil er når vi kjøper din brukte bil, i bytte mot at du kjøper en ny bil av oss. Prisen du får av oss for din brukte bil kan du benytte som egenkapital på nesten ny bil eller helt ny bil. Du velger selv om du ønsker pengene på konto, eller om vi skal ta bilen din i innbytte, dersom du velger å kjøpe en helt ny eller brukt bil av oss samtidig.

Vi tar i mot alle merker og modeller inntil 5 år som innbytte til ny bil.

Få gratis verdivurdering av din bil!

Slik fungerer salget av din bil:
1
Fyll ut skjema

Fyll ut skjema for gratis verdivurdering - legg inn registreringsnummer, kilometerstand og din kontaktinformasjon.

2
Motta pristilbud på din bil

En av våre forhandlere vil kontakte deg med et pristilbud for din bil. Dersom du aksepterer budet kjøper vi bilen din av deg. (Gjelder biler som er inntil 10 år gamle).

3
Motta oppgjøret - bilen er solgt

Når du leverer bilen til nærmeste forhandler får du utbetalt pengene på din konto raskt og trygt etterpå.

Stressfritt bilsalg:
Raskt oppgjør

Når du har mottatt et uforpliktende tilbud fra oss på din bil og velger å godta dette, vil du raskt få oppgjøret på din konto. Deretter leverer du bilen til oss/din nærmeste forhandler.

Stressfri prosess

Vi kjøper din bil og du slipper å klargjøre bilen for salg, ta bilder, markedsføre den, svare på tekniske spørsmål fra ny kjøper og forhandlinger.

Vi tar alt ansvar

Ved å la oss kjøpe din bil tar vi alt ansvar overfor neste bileier og risikoen for eventuelle reklamasjoner.

Hva er bilen verdt?

Lurer du på hva din bil er verdt? Få en gratis verdivurdering av din bil hos oss. Vi kan enten selge bilen for deg, eller kjøpe din bil dersom den er under 5 år gammel.

Verdivurderingen på din brukte bil kan variere fra forhandler til forhandler. Vi er eksperter på Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel, Citroën og DS Automobiles.

Våre bruktbilavdelinger har lang erfaring med verdivurdering der vi vil vurdere bilens tilstand, sjekke bilen for feil eller mangler som kan trekke ned verdien på din bil. I verdivurderingen vil vi vurdere kjøpspris, årsmodell og kilometerstand.

Få gratis verdivurdering av din bil!