Kia Ceed Stasjonsvogn

Praktisk familiebil med romslig bagasjerom

Kia Ceed stasjonsvogn er en kompakt bil med imponerende romslighet. En todelt grill, hovedlykter med full-LED-teknologi, samt LED-kjørelys og tåkelys gir den et karakteristisk utseende. Den sportslige profilen forlenges av en vindusrekke innrammet av forkrommede lister, og de elegante takbøylene gir deg frihet til å ta med deg alt det du trenger. Kia Ceed stasjonsvogn tilpasser seg dine behov og byr på flere gode løsninger. Bagasjerommet rommer 625 liter og kan utvides til 1694 liter ved å legge ned baksetene.

Kia Ceed Stasjonsvogn

Praktisk og romslig

Kia Ceed stasjonsvogn er imponerende også innvendig. Instrumentpanelets sømløse, horisontale utførelse gir kupeen et luftig uttrykk. Interiøret fås med sorte og grå detaljer i stoff og kunstskinn, eller i eksklusivt sort skinn. Topp moderne teknologi er perfekt integrert i bilens 8-tommers berøringsskjerm med navigasjonssystem. 

 
Kia Ceed Stasjonsvogn

Imponerende kjøreegenskaper

Nye Kia Ceed stasjonsvogn kan skilte med en effektiv og dynamisk motor, som gir gode kjøreegenskaper og redusert drivstofforbruk. Kias manuelle og automatiske girkasser gir jevne girskift og høy effektivitet. I tillegg gir bilens uavhengige hjuloppheng forbedret fjæring, demping og lynrask styrerespons. Til sammen blir Ceed en bil det er en fryd å manøvrere.

Beregn din månedspris

277 900 Kr
Kr
2 421 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.74%
  • Kredittkostnad: 51 781,-
  • Kredittkjøpspris: 329 681,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Ceed Stasjonsvogn - Priser og modeller

Priser inkl. levering Oslo/Drammen.
Kia Ceed SW stasjonsvogn priser
ModellvariantPris fra
1,0 turbo, 6 tr. man., 120 hk, Classic Edition277 900
1,4 turbo, 7 tr. DCT Aut., 140 hk, Active336 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.