Praktisk familiebil med romslig bagasjerom

Kia Ceed stasjonsvogn er en kompakt bil med imponerende romslighet. En todelt grill, hovedlykter med full-LED-teknologi, samt LED-kjørelys og tåkelys, gir den et karakteristisk utseende. Den sportslige profilen forlenges av en vindusrekke innrammet av forkrommede lister, og de elegante takbøylene gir deg frihet til å ta med deg alt det du trenger. Kia Ceed stasjonsvogn tilpasser seg dine behov, og byr på flere gode løsninger. Bagasjerommet rommer 625 liter, og kan utvides til 1694 liter ved å legge ned baksetene.

Praktisk og romslig

Kia Ceed stasjonsvogn er imponerende, også innvendig. Instrumentpanelets sømløse, horisontale utførelse gir kupeen et luftig uttrykk. Interiøret fås med sorte og grå detaljer i stoff og kunstskinn, eller i eksklusivt sort skinn. Toppmoderne teknologi er perfekt integrert i bilens 8-tommers berøringsskjerm med navigasjonssystem. 

Imponerende kjøreegenskaper

Nye Kia Ceed stasjonsvogn kan skilte med en effektiv og dynamisk motor, som gir gode kjøreegenskaper og redusert drivstofforbruk. Kias manuelle og automatiske girkasser gir jevne girskift og høy effektivitet. I tillegg gir bilens uavhengige hjuloppheng forbedret fjæring, demping og lynrask styrerespons. Til sammen blir Ceed en bil det er en fryd å manøvrere.