Kia Sorento – plassrik SUV

Nye Kia Sorento er en SUV som gir deg full verdi for pengene. Er størrelse et spørsmål kan du velge mellom både 5 og 7 seter. En ting er alltid sikkert, og det er at du får god plass. Har du lyst på en SUV som gir deg mer enn det du forventer? Da er Kia Sorento veien å gå.

Kia Sorento

Kia Sorento sår ingen tvil om seg selv som SUV. Dette er en stor bil, med mye plass, god oversikt i kupeen og en robust stil. Foruten størrelse kan Sorento også skilte med en mengde designdetaljer som gir bilen den kvalitetsfølelsen du er ute etter. Attraktivt design kombineres med spennende og moderne teknologi. Og hva er vel bedre enn en slik uslåelig kombinasjon?

Kia Sorento

Elegant og oversiktlig

Interiøret i Kia Sorento gir deg mer enn du forventer. I denne bilen vil du føle deg komfortabel fordi den er utformet for å være mest mulig intuitiv og førersentrert som mulig. Materialer i høy kvalitet danderer dashboardet, til luftventligene og videre til døren.

Kia Sorento

Behagelig og effektiv motor

Kia Sorento er en bil man gleder seg til å kjøre. Bilens kjøreegenskaper overrasker med sin raske respons og stillegående motor. Denne bilen kommer med både bensin- og dieselmotor som drar godt, både ved lavt og middels turtall. Denne bilen skrur av motoren når du stopper i trafikken, noe som sparer deg for ekstra utslipp og penger.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Sorento priser.
Kia Sorento
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
2.2 CRDi 8 tr. automat200 hk174 g/kmExclusive784 900
2.2 CRDi 8 tr. automat200 hk174 g/kmGT Line804 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no