Kia Sorento

Kia Sorento SUV

Kia Sorento er en stor bil, med mye plass, god oversikt i kupeen og en robust stil. Bilen har en mengde designdetaljer som gir deg den kvalitetsfølelsen du er ute etter. Kombinert med alle Kias innovative løsninger er du sikret en kjøreopplevelse med topp komfort. Svingbare frontlys lyser opp veibanen bedre og tilpasser seg etter rattutslag samt bilens vekt og hastighet. Med elektrisk justering av førersetet og 4-veis korsryggstøtte kan du enkelt finne den sitteposisjonen som er riktig for deg. I tillegg har du en rekke sikkerhets- og assistansesystemer som vil gjøre hverdagen enklere. 

Kia Sorento

Elegant og oversiktlig

I Kia Sorento vil du alltid føle deg komfortabel. Bilen er utformet for å være mest mulig intuitiv og førersentrert. Materialer i høy kvalitet gir deg en følelse av eksklusivitet og kombineres perfekt med et imponerende lydsystem og en rekke teknologiske løsninger i kupeen. 

Kia Sorento

Behagelig og effektiv motor

Kia Sorento er en bil du gleder deg til å kjøre. Den gir rask respons og har en stillegående motor. Velg mellom bensin eller diesel som begge drar godt, både ved lavt og middels turtall. Når du stopper i trafikken, stopper også motoren, noe som sparer deg for ekstra utslipp og penger.

Beregn din månedspris

804 900 Kr
Kr
6 750 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.64%
  • Kredittkostnad: 124 815,-
  • Kredittkjøpspris: 929 715,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Sorento - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Drammen.
Kia Sorento priser
ModellvariantPris fra
2,2 CRDi, 8 tr. aut., 200 hk, Exclusive804 900
2.2 CRDi, 6 tr. aut., 200 hk, GT Line824 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.