Kia Sorento SUV

Kia Sorento er en stor bil med mye plass, god oversikt i kupeen, og en robust stil. Bilen har en mengde designdetaljer som gir deg den kvalitetsfølelsen du er ute etter. Kombinert med alle Kias innovative løsninger er du sikret en kjøreopplevelse med topp komfort. Svingbare frontlys lyser opp veibanen bedre, og tilpasser seg etter rattutslag, samt bilens vekt og hastighet. Med elektrisk justering av førersetet og 4-veis korsryggstøtte, kan du enkelt finne den sitteposisjonen som er riktig for deg. I tillegg har du en rekke sikkerhets- og assistansesystemer som vil gjøre hverdagen enklere. 

Elegant og oversiktlig

I Kia Sorento vil du alltid føle deg komfortabel. Bilen er utformet for å være mest mulig intuitiv og førersentrert. Materialer i høy kvalitet gir deg en følelse av eksklusivitet, og kombineres perfekt med et imponerende lydsystem ,og en rekke teknologiske løsninger i kupeen. 

Behagelig og effektiv motor

Kia Sorento er en bil du gleder deg til å kjøre. Den gir rask respons, og har en stillegående motor. Velg mellom bensin eller diesel som begge drar godt, både ved lavt og middels turtall. Når du stopper i trafikken, stopper også motoren, noe som sparer deg for ekstra utslipp og penger.