Kia Stonic

Kia Stonic er en urban og romslig crossover bygget med ultra høyfast stål, som gir en engasjerende kjøreopplevelse. Innovative teknologiske løsninger og høy komfort sørger for at du kan nyte tiden bak rattet på en trygg og stressfri måte.

Kia Stonic

Kia Stonics midtplasserte og trykkfølsomme infoskjerm på 7 tommer er vinklet mot deg, og knapper og øvrige funksjoner er logisk plassert. Det betyr at du får full oversikt samtidig som du kan kose deg med bilkjøringen. Med Kia Connected Service får du overblikk over vær, trafikk, navigasjon, radio og mye mer.

Det elegante designet påvirker ikke romsligheten. I Kia Stonic er det er mer enn nok plass til familie, venner og bagasje. 

Kia Stonic

Teknologi som sikrer

Assistansesystemet, DRIVE WISE er utviklet for at du skal ferdes trygt på veien samtidig som du kan nyte ekte kjøreglede. Cruise-control-funksjonen bruker radarsensor i bilens front til å måle avstanden til kjøretøy som ligger foran deg. Systemet reduserer automatisk bilens hastighet dersom du ligger for nært. Med Kia Stonic får du også automatiske nødbremser, filskiftvarsler, fjernlysassistent som automatisk dimmer lysene for møtende trafikk og blindsone- og tretthetsvarsler. 

 

Kia Stonic

Eventyrlig design

De aerodynamiske linjene og den tøffe grillen gir Kia Stonic en muskuløs utstråling. Sportslige detaljer, mørke ruter og lekre 17-tommers hjul gjør at du skiller deg ut på veien, mens på innsiden har mulighet til å gjøre bilen til din egen med hele seks ulike fargepakker. Det skinnkledde, D-formede rattet ligger godt i hendene og kontrastfargene på overflater, i setesømmene og på rattet gir et sprekt utseende. La deg rive med når du designer din egen Kia Stonic.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Stonic priser.
Kia Stonic
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
5 tr. manuell, 1,25 bensin84 hk118 g/kmClassic234 900
6 tr. manuell, 1,0 bensin turbo120 hk115 g/kmActive269 900
6 tr. manuell, 1,0 bensin turbo120 hk115 g/kmExclusive279 900
6 tr. manuell, 1,6 CRDi110 hk109 g/kmClassic263 900
6 tr. manuell, 1,6 CRDi110 hk109 g/kmActive279 900
6 tr. manuell, 1,6 CRDi110 hk109 g/kmExclusive289 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no