Mercedes-Benz EQS – luksus fra A til Å

Med Mercedes-Benz EQS får du en luksuriøs og velutstyrt sedan som leverer i topp klasse, både hva gjelder rekkevidde, kjøreegenskaper, design og komfort. Ikke bare ser den supermoderne og elegant ut; den føles enda bedre, og opplevelsen starter i det øyeblikket du setter deg ned i den romslige, oversiktlige og komfortable førerposisjonen.

Det første du legger merke til er en gigantisk, buet skjermenhet som nærmest ser ut til å sveve fra A-stolpe til A-stolpe. Med det høyteknologiske multimediasystemet MBUX Hyperscreen har du full kontroll over det automatiske klimakontrollsystemet og bilens avanserte systemer og funksjoner. Med en presis og velfungerende berøringsfunksjon kvitterer skjermen tilbake med små pulseringer som gir inntrykk av en mekanisk bryter. 

Eksepsjonell rekkevidde og hurtiglading

Mercedes-Benz EQS´ rekkevidde på inntil 770 km (WLTP) er ikke annet enn imponerende, og bør være nok i massevis for et hvert behov. Det tilsvarer tross alt en kjøretur fra Oslo til Kristiansand – tur-retur – uten å lade.

Skulle du derimot ha behov for å lade underveis, trenger du ikke lange ladetiden for å legge på ytterligere kilometer til rekkevidden. EQS kan lades med opptil 200 kW på hurtigladestasjoner, og nye 300 kilometer rekkevidde kan lades opp på bare 15 minutter under de rette forholdene.

Med det intelligente og dynamiske navigasjonssystemet Electric Intelligence får du også enkelt opp den mest praktiske og raskeste kjøreruten med ladestopp, basert på faktorer som topografi, rute, temperaturer og hastighet.

Verdensledende aerodynamikk

Klasseledende rekkevidde og uhemmet skryt verden over kommer ikke uten grunn. Mercedes-Benz EQS har et hav av funksjoner og topp moderne løsninger, som bare må oppleves. Og når du først har entret denne superstjernen av en elektrisk luksus-sedan kan du samtidig ta innover deg at du sitter i en bil som er bedre enn alle andre i hele verden på ett område: Med en cd-verdi fra 0,20 er Mercedes-Benz EQS den mest aerodynamiske bilen i verden.