Opel Astra 5-dørs: Sprek motor og høy komfort 

Velg mellom bensinmotor med opptil 145 hk eller dieselmotorer med opptil 122 hk. Uansett får du en sprek tresylindret motor med optimal drivstoffutnyttelse. Len deg tilbake, og kjenn på de sportslige og smidige kjøreegenskapene. Trenger du hengerfeste kan du selvfølgelig få det også – maksvekt ligger på mellom 1.100 kg og 1.450 kg, avhengig av hvilken motor og girkasse du velger.  

Du kan inkludere en rekke smarte assistansesystemer som frontkollisjonsvarsler, digitalt ryggekamera, lukeparkeringsassistent og adaptiv cruise-control, som gjør at bilen akselererer og bremser automatisk. Lys-systemet IntelliLux LED Matrix gir god sikt, og tilpasser seg av seg selv, så du kan kjøre med fjernlys uten å blende andre trafikanter. Den nye lysteknologien er selvfølgelig også energibesparende – lyktene bruker bare 20 watt, noe som er med på å senke CO2-utslippet per bil. 

De ergonomiske sportssetene er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR. I tillegg til åtteveis justering, har de blant annet elektrisk justerbar korsryggstøtte og sitteputeforlenger, både for fører og passasjerer. Her sitter du godt, uansett hvor langt du skal kjøre.

Praktisk innovasjon

Den oppvarmede ThermaTec frontruten fjerner dugg og is raskt. Og med varme i både forsetene og i skinnrattet blir det behagelig å sette seg i bilen, selv på kalde vinterdager. Nøkkelfri adgang og start gjenkjenner nøkkelen din, og låser opp bilen automatisk når du nærmer deg. Bagasjerommet er svært romslig og kan tilpasses etter behov, mens den lave lastekanten gjør det enkelt å få gjenstander inn og ut. 

Forenkler hverdagen

Opel Astra leveres med et førsteklasses infotainment-system, inkludert funksjoner som Apple CarPlay og Android Auto, stemmestyring og Bluetooth for håndfri bruk av telefonen i bilen. En stor 8-tommers berøringsskjerm holder deg oppdatert med informasjon om navigasjon, parkering, drivstoffprosent og trafikk i sanntid. Mobilen lader du enkelt med den integrerte trådløse laderen.