Mercedes-Benz Sprinter – varebilenes plasskonge

Den heter Sprinter, men er ingen lettvekter når det kommer til plass og frakt. Dette er en bil du kan stole på at får jobben gjort – uansett om du skal frakte små eller store gjenstander. Sprinter er nemlig skapt for å utfylle arbeidshverdagen din.

Sølvhvit Mercedes-Benz Sprinter står på en havn

Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment når den kom ut i 1995. Helt siden da har entreprenører og bedrifter hatt muligheten til å ha full kontroll over sin virksomhet. Sprinter innfrir de forventingene du måtte ha, det er en bil som er driftsikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig, og serviceinnstilt.

Kupeen til en Mercedes-Benz

Eksklusiv arbeidshverdag

Til tross for at det er en varebil som er skapt for arbeid, er det fremdeles en Mercedes-Benz. Og en Mercedes-Benz tilbyr deg det beste av teknologi, design, og kvalitet. Her får du en varebil med nyeste generasjon telematikk, multifunksjonsratt med kromdetaljer, og nytt setetrekk – alt for å forsterke kjøreopplevelsen og gjøre arbeidshverdagen mer komfortabel.

Mercedes-Benz' AMG-motor

Tysk ingeniørkunst

Tyskerne er kjent for sine gode ingeniørkunst. Mercedes-Benz Sprinter er et godt eksempel på dette. Her er det høy kvalitet i alle ledd, og solid annenhåndsverdi. Konsekvensene? En varebil som varer og varer og varer, og som samtidig er økonomisk og effektiv. Motoren setter nye standarder med hensyn til effektivitet og bærekraftighet.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no