Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment når den kom ut i 1995. Helt siden da har entreprenører og bedrifter hatt muligheten til å ha full kontroll over sin virksomhet. Sprinter innfrir de forventingene du måtte ha, det er en bil som er driftsikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig, og serviceinnstilt.

Eksklusiv. Fleksibel. Fremtidsrettet.

Ikke bare har nye Sprinter en mengde smarte transportløsninger, den er usedvanlig lekker. Designkonseptet Sensual Purity preger endelig dette arbeidsjernet, og slik kan du ta deg godt ut også på jobb. Sprinter gjør arbeidshverdagen enklere – og det i en eksklusiv innpakning. De mange modellvariantene og det omfattende utvalget av moderne utstyr lar deg skreddersy alt fra økonomiske startmodeller (for eksempel med forhjulsdrift) til varebiler og lastebiler. La Sprinter møte dine behov på arbeidsplassen – eller bruk den som en komfortabel personbil med et lekkert og innbydende passasjerrom. De smarte løsningene er mange, og det intelligente betjenings- og visningskonseptet, det modulbaserte oppbevaringssystemet og en rekke multimedie- og assistentsystemer kan tilpasses dine bruksformål.

Kompromissløs på arbeidsglede

Å ta plass i en Sprinter har alltid vært en helt unik opplevelse. Nå er den blitt enda bedre. Den nye kupeen har fremdeles den perfekte balansen mellom utmerket funksjonalitet og et innbydende utseende. Her skal du kunne nyte komfort og kjøreglede uansett arbeidsoppgaver. Dette er en kupé hvor du føler deg hjemme – også når du er på jobb. Velg blant store mengder utstyr og tilpass kupeen både til bilens oppgaver og dine individuelle behov. Smarttelefonholder, Mercedes-Benz lydanlegg med inngang for USB og Bluetooth® , multimediesystem med stor, høyoppløselig berøringsskjerm og rask harddisknavigasjon, 3D-kart og integrering av smarttelefon er bare noen av funksjonene du kan velge mellom. Denne kupeen setter helt enkelt en ny standard.