Mercedes-Benz Sprinter – varebilenes plasskonge

Sprinter er kongen blant varebilene. Tilgjengelig i over 40.000 forskjellige varianter og med en legendarisk driftssikkerhet får du en kjempe som alltid er på jobb. Legg til klasseledende komfort, sikkerhet og ikke minst firehjulsdrift, og du skjønner hvorfor Sprinter er bilen alle andre strekker seg etter. DAB-radio med navigasjon, CD/DVD-spiller, Bluetooth og Apple Carplay er standard.

Mercedes-Benz Sprinter Varebil

Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment når den kom ut i 1995. Helt siden da har entreprenører og bedrifter hatt muligheten til å ha full kontroll over sin virksomhet. Sprinter innfrir de forventingene du måtte ha, det er en bil som er driftsikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig, og serviceinnstilt.

Mercedes-Benz Sprinter Varebil

Eksklusiv arbeidshverdag

Til tross for at det er en varebil som er skapt for arbeid, er det fremdeles en Mercedes-Benz. Og en Mercedes-Benz tilbyr deg det beste av teknologi, design, og kvalitet. Her får du en varebil med nyeste generasjon telematikk, multifunksjonsratt med kromdetaljer, og nytt setetrekk – alt for å forsterke kjøreopplevelsen og gjøre arbeidshverdagen mer komfortabel.

Mercedes-Benz Sprinter Varebil

Tysk ingeniørkunst

Tyskerne er kjent for sine gode ingeniørkunst. Mercedes-Benz Sprinter er et godt eksempel på dette. Her er det høy kvalitet i alle ledd, og solid annenhåndsverdi. Konsekvensene? En varebil som varer og varer og varer, og som samtidig er økonomisk og effektiv. Motoren setter nye standarder med hensyn til effektivitet og bærekraftighet.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz Sprinter priser eks. MVA, inkl. avgift. Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg.
Mercedes-Benz Sprinter
ModellEffektCo2DrivstoffPris fra
314/32 KA, lukket varebil143 hk204 g/kmDiesel447 015
316/32 KA, lukket varebil163 hk204 g/kmDiesel452 060
319/37 KA, lukket varebil190 hk253 g/kmDiesel532 120
316/37 4x4 KA, lukket varebil163 hk226 g/kmDiesel606 520

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. Priser er eks. MVA inkl. avgift. Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no