Nye Mercedes-Benz X-Klasse

Mercedes-Benz X-Klasse er en bil du ikke bare går forbi. Det kule og uttrykkssterke utseendet til X-Klasse understreker en ting veldig tydelig: Denne bilen forener to verdener. På den ene siden den kraftige arbeidshesten, den robuste terrengbilen, eventyreren. Samtidig er X-Klasse selve legemliggjørelsen av storbyens kule modernitet.

Mercedes-Benz X-Klasse

Det første man legger merke til, er den imponerende fronten. Panseret med powerdomes inngår i en symbiose med frontstøtfangeren og det optiske underkjøringsvernet i krom: Urban stilbevissthet blander seg med elementer fra robuste offroad-miljøer. Den markante utformingen av frontlyktene – om ønskelig i LED-teknologi – gjør at radiatorgrillen ser bredere ut, og gir X-Klasse et maskulint og selvbevisst uttrykk.

Mercedes-Benz X-Klasse

Sikkerhet du kan stole på.

X-Klasse er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og assistansesystemer som støtter og avlaster føreren. Særlig i bytrafikken kan trafikkskiltassistenten være til nytte, idet den viser fartsgrenser og forbikjøringsforbud. Med last eller tilhenger sørger ESP® med tilhengerstabilisering for maksimal stabilitet.

Mercedes-Benz X-Klasse

Tøff utenpå, komfortabel inni

Nye X-Klasse imponerer med ytelsesfremmende komfort. Denne pickupen setter en ny målestokk. Og det merkes. Fra første øyeblikk gjør tilgangs- og kjørerettighetssystemet KEYLESS-GO (tilleggsutstyr) det mulig å åpne og starte bilen bare du har med deg den elektroniske nøkkelen. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz X-Klasse priser eks. MVA inkl. avgifter. Leveringsomkostninger kommer i tillegg.
Mercedes-Benz X-Klasse
ModellvariantEffektCo2DrivstoffPris fra
X 220 d 4MATIC, manuell163 hk200 g/kmDiesel420 807
X 250 d 4MATIC, automat190 hk207 g/kmDiesel454 695

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. prisene er eks. MVA, inkl. avgifter. Leveringsomkostninger kommer i tillegg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no