Mercedes-Benz X-Klasse

Det første man legger merke til, er den imponerende fronten. Panseret med powerdomes inngår i en symbiose med frontstøtfangeren og det optiske underkjøringsvernet i krom: Urban stilbevissthet blander seg med elementer fra robuste offroad-miljøer. Den markante utformingen av frontlyktene – om ønskelig i LED-teknologi – gjør at radiatorgrillen ser bredere ut, og gir X-Klasse et maskulint og selvbevisst uttrykk.

Mercedes-Benz X-Klasse

Sikkerhet du kan stole på.

X-Klasse er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner og assistansesystemer som støtter og avlaster føreren. Særlig i bytrafikken kan trafikkskiltassistenten være til nytte, idet den viser fartsgrenser og forbikjøringsforbud. Med last eller tilhenger sørger ESP® med tilhengerstabilisering for maksimal stabilitet.

Mercedes-Benz X-Klasse

Tøff utenpå, komfortabel inni

Nye X-Klasse imponerer med ytelsesfremmende komfort. Denne pickupen setter en ny målestokk. Og det merkes. Fra første øyeblikk gjør tilgangs- og kjørerettighetssystemet KEYLESS-GO (tilleggsutstyr) det mulig å åpne og starte bilen bare du har med deg den elektroniske nøkkelen.