Peugeot Partner Electric – helelektrisk varebil

Peugeot Partner Electric er en helelektrisk varebil. Denne bilen svever lydløst gjennom gatene, samtidig som den har masse rom til å frakte gjenstander opptil 3,25 meter. Kanskje du forventer at en elektrisk Partner ikke er like god som en vanlig Partner? Denne bilen beholder den samme kjøregleden og de samme egenskapene. Ja, den er faktisk det du forventer.

Peugeot Partner med illustrert bakgrunn av en by

Peugeot Partner er spesialdesignet for å forenkle arbeidslivet. Bilens ytre proporsjoner vitner om en harmonisk balanse mellom interiørvolum, kjørbarhet, tilgjengelighet, og eufori. Partner svarer dermed til forventningene fra sine brukere som ønsker et ideelt kompromiss mellom utvendige proporsjoner og bruksplass.

Kupeen til en Peugeot Partner Electric

Praktiske interiørløsninger

Med multi-flex benksete beholder Peugeot Partner Electric de modulære løsningene som har karakterisert Partner siden bilen først ble lansert. Dette inkluderer muligheten for tre sitterplasser foran, et nedfellbart sete som skaper mer volum, og et midtsete som gjør det mulig med et «mobilt kontor» med sin bordfunksjon.

Motoren til en Peugeot Partner Electric

Ren motorglede

Med et avansert magnet-synkron 49 kW elektrisk motor og et 22,5 kWh litium ions-batteri gir Partner Electric potensialet for opptil 170 km rekkevidde*. Dette kombinert med innovative kjøresystemer, gjør at energiforbruket holder til hverdagsforbruket av små varebiler.

*80-120 km ved norske forhold

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no