Peugeot Partner Electric

Alle Peugeot Partners varebiler er spesialdesignet for et enklere yrkesliv. Bilen er perfekt proporsjonert slik at interiør, kjørekomfort og bruksplass samsvarer med dine forventninger. Med Partner Electric får du alle fordelene fra den tradisjonelle modellen, pluss elektrisk mobiltet og null i drivstoffutslipp. Det merker du på lommeboka og på samvittigheten. 

Peugeot Partner Electric

Effektiv hurtiglading 

Hurtiglading av Partner Electric er enkelt og raskt slik at du ikke får tidsnød i hverdagen. Batteriet lades til 80 prosent på 30 minutter, enten på ladestasjon eller på arbeidsplassen. Med opptil 170 km* i rekkevidde slipper du ubehagelige overraskelser og kan være trygg på at bilen varer når du skal gjennomføre dine hverdagsoppgaver. 

*80-120 km ved norske forhold

Peugeot Partner Electric

Ren motorglede

Partner Electrics innovative kjøresystem byr på høy ytelse av topp kvalitet. Bilen er utstyrt med et trinnløst automatgir som gir en myk følese både ved start og akselerering, uten at du trenger å skifte gir. Stillheten som kjennetegner elbilene sørger for gjennomført kjørekomfort, i tillegg er Partner Electric utstyrt med et elektrisk varmeanlegg som gir rask temperaturstigning i kupéen.

Peugeot Partner Electric - Kampanjer

 • Få støtte til kjøp av el-varebil

  Få opptil 50.000 kr. i støtte til kjøp av elektrisk varebil

  Få opptil50.000 kr. støtte
  Ved kjøp av elektrisk varebil
  Viste du at bedriften din kan få økonomisk støtte til kjøp av elektriske varebiler? Dere kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil og 5.000 kr. for tilhørende elbillader. Det er enkelt å søke. Men husk du må søke i forkant. Vi kan være behjelpelige med å søke.
  Høydepunkter
 • Få opptil 50.000 kr. i støtte
 • 5.000 for tilhørende lader
 • Elvarebiler under 4.250 kg kan få støtte
 • Du må søke om støtte før kjøp
 • Varebilen må være hel-elektrisk
 • Støtten gis ved førstegangsregistrering av bilen
 • Hvor mye du kan få i støtte avhenger av bilens motorstørrelse
 • Det er forventet at satsene vil forminskes over tid
 • Få uforpliktende tilbud Prøvekjøring

  Kampanjebetingelser

  Du søker enkelt på Enova sin nettside og du må søke i forkant av kjøp. Vår forhandlere kan være behjelpelige med å søke. Ønsker du å lease og få støtte er det også mulig. Det er da leasingselskapet som må søke støtte. Du må søke om støtte til bilen før dere bestiller den. Laderen kan dere først søke om støtte til når dere har fått bilen. Utbetaling av støtte skjer når kjøretøyet er registrert på søker i kjøretøyregisteret.

  Les mer om støtte-ordningen her.