Alle Peugeot Partners varebiler er spesialdesignet for et enklere yrkesliv. Bilen er perfekt proporsjonert slik at interiør, kjørekomfort og bruksplass samsvarer med dine forventninger. Med Partner Electric får du alle fordelene fra den tradisjonelle modellen, pluss elektrisk mobiltet og null i drivstoffutslipp. Det merker du på lommeboka og på samvittigheten. 

Effektiv hurtiglading 

Hurtiglading av Partner Electric er enkelt og raskt slik at du ikke får tidsnød i hverdagen. Batteriet lades til 80 prosent på 30 minutter, enten på ladestasjon eller på arbeidsplassen. Med opptil 170 km i rekkevidde slipper du ubehagelige overraskelser og kan være trygg på at bilen varer når du skal gjennomføre dine hverdagsoppgaver. 

Ren motorglede

Partner Electrics innovative kjøresystem byr på høy ytelse av topp kvalitet. Bilen er utstyrt med et trinnløst automatgir som gir en myk følese både ved start og akselerering, uten at du trenger å skifte gir. Stillheten som kjennetegner elbilene sørger for gjennomført kjørekomfort, i tillegg er Partner Electric utstyrt med et elektrisk varmeanlegg som gir rask temperaturstigning i kupéen.