Leasing fra 3450,-

Kia e-Niro

Kia e-Niro er en populær og prisvinnende crossover med rekkevidde på inntil 455 km (WLTP), masse utstyr, stort bagasjerom og flotte kjøreegenskaper. Med Kia e-Niro får du det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer, og med UVO-appen kan du enkelt fjernstyre klimaanlegget og lading av batteriet.

  • Rekkevidde på 455 km (WLTP)
  • «De mest fornøyde elbileierne» 2020
  • Norges beste nybilgaranti

Pris fra 389 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia e-Niro – som skapt for norske forhold

Kia e-Niro er en lettkjørt og sporty crossover med gode kjøreegenskaper og 204 hestekrefter som akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,8 sekunder. Batteriet er plassert mellom for- og baksetedelen i bunnen av bilen. Denne vektfordelingen gjør at kjøreopplevelsen ikke blir plaget av under- eller overstyring. Du ligger med andre ord flatt og nøytralt i veibanen.

Crossoveren, som hadde de mest fornøyde elbileierne i 2020, har alt du kan ønske deg av teknologi, og gjør miljøvennlig kjøring til en praktisk og fornøyelig opplevelse. Varmepumpen henter varme fra bilens elektriske system, og du får derfor redusert strømforbruk. I tillegg har Kia utstyrt bilen med smarte løsninger, som blant annet rattvarmer, og den varmer batteriet under lading, noe som er smart i norske, kalde vinteromgivelser.

Kia e-Niro har et lekkert design med mange spennende detaljer. Det er verdt å nevne de karakteristiske kjørelysene, støtfangeren, lettmetallfelgende og selvsagt den integrerte ladekontakten i front.

Elektrisk

Forhjulsdrift

455 km

15,9kWh/100km

80 kW

7 kW

Automat

204 hk

5

451 l

100 kg

0

Kia e-Niro

Tilpasset din kjørestil

Kia e-Niro tilpasser seg din kjørestil, ikke omvendt. Selv om en elbil ikke behøver gir, tilbyr e-Niro fire ulike kjøremoduser, fra dynamisk sports-modus til det mer sparsommelig ECO-modus. I tillegg gir kombiinstrumentene og navigasjonsskjermene deg raskt oversikt over rekkevidde, ladenivå, strømforbruk, og hvor du finner nærmeste ladestasjon.

En moderne crossover

I denne populære crossoveren har du god plass til hele familien, uten å inngå kompromiss. Det er god plass i både for- og baksetet. Med praktiske takrails, og et bagasjerom som rommer hele 451 liter, får du plass til både storhandelen, ski-utstyret og familien. Du kan også programmere når du ønsker å lade elbilen, og for eksempel dra god nytte av lavere strømpriser om natten.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.