Spar 46 170,- på AMG Edition Premium

Mercedes-Benz EQC

I helelektriske EQC har den tyske kvalitetsprodusenten Mercedes-Benz designet en elbil som skapt for norske forhold. Med en rekkevidde på inntil 414 km (WLTP), god bagasjeplass, firehjulstrekk og tilhengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kg svarer denne bilen til de aller fleste behov. EQC tilbyr komfort, kvalitet, toppmoderne ekstrautstyr og heftig kjøredynamikk, i en helt egen klasse.

  • Inntil 414 km rekkevidde (WLTP)
  • Tillatt tilhengervekt opptil 1800 kg
  • 4MATIC Firehjulsdrift

Pris fra 649 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Den første elbilen i EQ-serien

EQC er den første elbilen fra Mercedes-EQ – en serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. EQ-plattformen er designet for elektriske drivlinjer, og med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke leverer Mercedes-Benz her en helelektrisk serie tuftet på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet.

Elektrisk

Firehjulsdrift

417 km

20,5 KWh/100km

110 kW

11 kW

Automat

408 hk

5

500 l

75 kg

1800 kg

høyteknologisk og brukervennlig

EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Alle de tekniske funksjonene har du enkelt tilgang til fra førerplass via en eksklusivt innrammet høyoppløst widescreen.

EQ-navigasjonen beregner automatisk den beste ruten, basert på destinasjon og ladeinfrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen og visuelle signaler i det digitale displayet gir deg som fører tips om rekkeviddeoptimal kjørestil.

Kraftfull og presis kjøreglede

Det tar ikke lange tiden fra du har satt deg inn i bilen før du merker at kjøregleden er stor i EQC. Fra den oversiktlige og komfortable førerposisjonen kjenner du den umiddelbare akselerasjonen som tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder, nærmest uten motorlyd. 

Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilens sikkerhetssystemer reagerer automatisk dersom det blir nødvendig. Under kjøreturen kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality for navigasjon.

En moderne og miljøvennlig premium-bil

Mercedes-Benz EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. En rekke dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC, og understreker særpreget ved bilen. 

Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen, og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Dette er en bil som utstråler luksus, renhet, ro, og modernitet.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.