Spar inntil 44 052,-

Mercedes-Benz EQC

I nye helelektriske Mercedes-Benz EQC kan du glede deg til noe helt nytt og interessant. EQC har alt det vi ønsker oss i Norge, rekkevidde på hele 414 km (WLTP), firehjulstrekk, hengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kg, god bagasjeplass og masse spennende ekstrautstyr. EQC er komfort, kvalitet og heftig kjøredynamikk.

  • 414 km rekkevidde (WLTP)
  • Tillatt tilhengervekt opptil 1800 kg
  • 4MATIC Firehjulsdrift

Pris fra 642 000 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Den første elbilen i EQ-serien

EQC er den første elbilen fra Mercedes-Benz i EQ-serien. En ny serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. Designet for elektriske drivlinjer, og kombinert med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke. EQ vil levere på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet som ingen andre.

Elektrisk

Firehjulsdrift

414 km

20,5 KWh/100km

110 kW

7,4 kW

Automat

408 hk

5

500 l

75 kg

1800 kg

Mercedes-Benz EQC foran

Mercedes-Benz EQC - den perfekte elbilen for Norge

EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner, og berøringsømfintlige touch-overflater. Eksklusivt innrammet av en høyoppløst widescreen førerplass. Dette er en bil som utstråler luksus, renhet, ro, og modernitet.
EQ-navigasjonen beregner automatisk den beste ruten, basert på destinasjon og ladeinfrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen, og visuelle signaler i det digitale displayet, gir føreren tips om rekkeviddeoptimal kjørestil. De 408 hestekreftene tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder.

Kjøregleden er stor i EQC. Kjør nærmest uten motorlyd, og kjenn den umiddelbare akselerasjonen som sørger for stor kjøreglede på hver tur. Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilen reagerer automatisk, dersom det blir nødvendig. Mens du kjører kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet, og MBUX augmented reality for navigasjon.

EQC er den første elbil fra Mercedes-Benz i EQ-serien. En ny serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. Designet på helt nye plattformer for elektriske drivlinjer, og kombinert med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke. EQ vil levere på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet som ingen andre.
Nye EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp, og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. Mange dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC, og understreker særpreget ved bilen. Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen, og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.