Hopp til hovedinnhold

EQE SUV fra Mercedes-EQ

Mercedes-EQ har lansert nye elektriske bilmodeller i et forrykende tempo, og nå er nok en lansering unnagjort, i form av den helelektriske luksus-SUVen EQE SUV. Her har Mercedes-EQ skapt en romslig, luksuriøs og veldesignet SUV, med imponerende rekkevidde, firehjulsdrift og tilhengerfeste. Og med det er EQE SUV ventet å bli nok en salgssuksess fra tyske Mercedes-EQ.

  • Inntil 558 km rekkevidde (WLTP)
  • 4MATIC Firehjulsdrift
  • Hengervekt opptil 1800 kg
  • 520 liter bagasjerom
Kommer for salg - meld din interesse
EQE SUV fra Mercedes EQ: eksteriør
1 / 12

EQE SUV - en SUV med luksuriøst og romslig interiør

EQE SUV fra Mercedes-EQ er en romslig, komfortabel og luksuriøs helelektrisk SUV som i stor grad bygger videre på de suksessfulle modellene EQS, EQS SUV og EQE.

Den kritikerroste MBUX Hyperscreenen, som vi kjenner fra EQS og EQE, er selvfølgelig på plass (som tilvalg), og da er mye av grunnlaget lagt for at dette er en hypermoderne luksus-bil med det råeste du finner av teknologi og avanserte systemer. Denne skjermen dekker omtrent hele bredden av bilens dashbord, og byr på et hav av avanserte og smarte funksjoner.

Utseendemessig er det også vanskelig å ikke la seg imponere over interiøret i EQE SUV. Ta en titt på bildene ovenfor, så forstår du fort hva vi mener!

Firehjulsdrift, tilhengerfeste, stort bagasjerom, hurtig lading, god rekkevidde…

Både undersøkelser og salgstall viser klart og tydelig hva som er de viktigste egenskapene en elbil må inneha, for å bli en suksess på det norske markedet, og her kan EQE SUV huke av på alle punkter:

- SUV: Som navnet tilsier er EQE SUV fra Mercedes-EQ en fullverdig SUV, og vel så det, både i størrelse og ytelse.
- Firehjulsdrift: EQE SUV kan leveres i 4MATIC-utgave, altså med Mercedes-EQ sitt avanserte firehjulsdrift-system.
- Tilhengerfeste: EQE SUV leveres med tilhengerfeste som kan trekke inntil 1 800 kg.
- Stort bagasjerom: Bagasjerommet er på hele 520 liter som standard, og kan økes til 580 liter ved å sette bakseteryggen i lasteposisjon. Legger du i tillegg ned hele raden (40/20/20-fordeling) får du et totalt bagasjeromsvolum på 1675 liter.
- Lang rekkevidde og hurtiglading: Med EQE SUV skal det mye til for at rekkevidden blir et problem. Om rekkevidden på inntil 558 km (WLTP) ikke skulle holde, er det godt å vite at batteriet kan lades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, og med opptil 22 kW via den kraftige ombordladeren.


Meld interesse for EQE SUV!

Den første elektriske SUV-modellen fra Mercedes-AMG

EQE SUV fra Mercedes-EQ kommer i utgangspunktet i to ulike effektlinjer: EQE 350 4MATIC og EQE 500 4MATIC. I tillegg leveres det to røffere utgaver fra Mercedes-AMG: EQE SUV 43 4MATIC og EQE SUV 53 4MATIC+.

Her snakker vi om en ekstra dimensjon tillagt en allerede ekstremt god bil, der topputgaven EQE SUV 53 4MATIC+ med AMG Dynamic Plus gir deg hele 687 hestekrefter. EQE SUV 53 vil gjøre 0-100 km/t på spinnville 3,5 sekunder. Det er voldsomt for en elbil av denne størrelsen!