Hopp til hovedinnhold

Kampanje - spar inntil 105 000 kr

EQC 400 4MATIC fra Mercedes-EQ

Med Mercedes EQC 400 har den tyske kvalitetsprodusenten Mercedes-Benz designet en elbil skapt for norske forhold. Med en rekkevidde på inntil 437 km (WLTP), god bagasjeplass, firehjulstrekk og tilhengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kg, svarer denne bilen til de fleste behov. Mercedes EQC tilbyr komfort, kvalitet, toppmoderne ekstrautstyr og heftig kjøredynamikk - i en helt egen klasse.

  • Inntil 437 km rekkevidde (WLTP)
  • Tillatt tilhengervekt opptil 1800 kg
  • Terningkast 6 i VG
  • Serviceavtale (3 år / 45.000km) inkludert
Pris fra 743 000 kr
EQC 400 fra Mercedes-EQ i rød metallic sett forfra med terningkast 6.
1 / 10

Se videovisning av Mercedes EQC:

Elektrisk

Firehjulsdrift

437 km

20,5 KWh/100km

110 kW

11 kW

Automat

408 hk

5

500 l

75 kg

1800 kg

EQC - den første elbilen i EQ-serien til Mercedes

EQC 400 er den første elbilen fra Mercedes-EQ – en serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. EQ-plattformen er designet for elektriske drivlinjer, og med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke leverer Mercedes-Benz her en helelektrisk serie tuftet på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet.

Rask levering: Vi har nå rask levering på et begrenset antall EQC. Be om tilbud hos forhandler for full utstyrsliste og leveringstid.*

Lease eller kjøpe EQC?
Er du usikker på om du skal lease eller kjøpe EQC kan vi rådgi deg til et valg som passer for deg.
Be om tilbud her og få leveringstid på EQC!

EQC gir en høyteknologisk og eksklusiv opplevelse

Mercedes EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Alle de tekniske funksjonene har du enkelt tilgang til fra førerplass via en eksklusivt innrammet høyoppløst widescreen.

Navigasjonen til EQC beregner automatisk den beste ruten, basert på destinasjon og lade-infrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen og visuelle signaler i det digitale displayet gir deg som fører tips om rekkeviddeoptimal kjørestil.

Opplev enorm kjøreglede med Mercedes EQC

Det tar ikke lange tiden fra du har satt deg inn i bilen før du merker at kjøregleden er stor i EQC. Fra den oversiktlige og komfortable førerposisjonen kjenner du den umiddelbare akselerasjonen som tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder, nærmest uten motorlyd. 

Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilens sikkerhetssystemer reagerer automatisk dersom det blir nødvendig. Under kjøreturen kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality for navigasjon.

Book prøvekjøring av EQC hos en forhandler!

EQC - en moderne og miljøvennlig kompakt-SUV

Mercedes EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. En rekke dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC, og understreker særpreget ved bilen. 

Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen, og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Dette er en kompakt-SUV som utstråler luksus, renhet, ro, og modernitet.

Kjøpe eller lease EQC? Be om tilbud hos nærmeste forhandler!

*Leveringstid avhenger av blant annet utstyrsnivå og farge. Ved levering i 2023 kan moms og vektavgift tilkomme.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris