Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - spar inntil 40 321,-

EQC 400 4MATIC fra Mercedes-EQ

I helelektriske EQC har den tyske kvalitetsprodusenten Mercedes-Benz designet en elbil som skapt for norske forhold. Med en rekkevidde på inntil 414 km (WLTP), god bagasjeplass, firehjulstrekk og tilhengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kg svarer denne bilen til de aller fleste behov. EQC-SUV tilbyr komfort, kvalitet, toppmoderne ekstrautstyr og heftig kjøredynamikk, i en helt egen klasse.

  • Inntil 414 km rekkevidde (WLTP)
  • Tillatt tilhengervekt opptil 1800 kg
  • 4MATIC Firehjulsdrift
  • Terningkast 6 i VG
Pris fra 727 900 kr

Elektrisk

Firehjulsdrift

414 km

20,5 KWh/100km

110 kW

11 kW

Automat

408 hk

5

500 l

75 kg

1800 kg

Den første elbilen i EQ-serien

EQC er den første elbilen fra Mercedes-EQ – en serie kompromissløse elbiler fra Mercedes-Benz. EQ-plattformen er designet for elektriske drivlinjer, og med over 130 års erfaring som verdens mest innovative bilmerke leverer Mercedes-Benz her en helelektrisk serie tuftet på kvalitet, komfort og intelligent sikkerhet.

Høyteknologisk og brukervennlig

Mercedes EQC har en helt ny betjenings- og displayopplevelse med intuitiv stemmestyring, selvlærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Alle de tekniske funksjonene har du enkelt tilgang til fra førerplass via en eksklusivt innrammet høyoppløst widescreen.

EQ-navigasjonen beregner automatisk den beste ruten, basert på destinasjon og lade-infrastruktur. Haptiske tilbakemeldinger fra gasspedalen og visuelle signaler i det digitale displayet gir deg som fører tips om rekkeviddeoptimal kjørestil.

Kraftfull og presis kjøreglede


Det tar ikke lange tiden fra du har satt deg inn i bilen før du merker at kjøregleden er stor i EQC. Fra den oversiktlige og komfortable førerposisjonen kjenner du den umiddelbare akselerasjonen som tar deg fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder, nærmest uten motorlyd. 

Nyeste generasjon kjøreassistansesystemer gir deg en avslappet og trygg opplevelse, og bilens sikkerhetssystemer reagerer automatisk dersom det blir nødvendig. Under kjøreturen kan du nyte godt av intelligente programmer som aktivt får deg til å slappe av, som audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality for navigasjon.

Få tilbud på EQC hos nærmeste forhandler!

EQC - en moderne og miljøvennlig premium-bil

EQC representerer en moderne og ansvarlig livsstil. Du kjører uten lokale utslipp og nesten 100 komponenter er laget av fornybare materialer. En rekke dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC, og understreker særpreget ved bilen. 

Setetrekket «Sunnyvale» er spesialutviklet for akkurat denne bilen, og består blant annet av resirkulert plast. Også mange fornybare materialer som hamp, kenaf, ull, bomull, papir og naturgummi er brukt i EQC, fordi hvert bidrag teller.

Dette er en kompakt-SUV som utstråler luksus, renhet, ro, og modernitet.

Få tilbud på EQC hos nærmeste forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris