Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz GLC 300e 4MATIC

Mercedes-Benz GLC 300e 4MATIC er tilbake med ny og forbedret elektrisk rekkevidde på over 100 kilometer. Plug-in hybriden leveres som firehjulsdrift, andregenerasjons MBUX-hyperscreen og leveres selvsagt med tilhengerfeste. Nye GLC-SUV vil snart bli tilgjengelig!

 • Over 100 km elektrisk rekkevidde
 • Tilhengerfeste
 • Firehjulsdrift
Ingen pris oppgitt
Nye GLC 300 4MATIC fra Mercedes-Benz.
1 / 11

Nye GLC Plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC 300e 4MATIC er en bensin-hybrid som bygger videre på en lang rekke suksessfaktorer vi kjenner fra tidligere GLC-utgaver, samtidig som mye er nytt. Viktigst av alt er kanskje den enorme elektriske rekkevidden på over 100 kilometer (WLTP). I tillegg har bilen blitt større enn forgjengeren, og den tar med seg en rekke attraktive høydepunkter fra S-klasse, som for eksempel mulighet for bakakselstyring og andregenerasjons MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Tar du med at GLC i tillegg leveres med firehjulsdrift og tilhengerfeste er dette en bil som innehar det aller meste.

Mercedes-Benz GLC 2023-modell: Forstørret og forbedret SUV

Nye Mercedes-Benz GLC er seks cm lengre enn forgjengeren, noe som gir økt plass og et større bagasjerom. Bilen har også bedre aerodynamisk utforming og bedre støykomfort, takket være akustisk optimalisering og sofistikert lydisolering.

SUV-en GLC har svært god kjørekomfort som standard, og med AIRMATIC luftfjæring og bakakselstyring som tilvalgsmuligheter får du en kjørekomfort og en kjøreopplevelse på et helt nytt nivå. Dette gir en særdeles smidig, presis og behagelig kjøretur, som absolutt bør oppleves.

Tar du med flere av de teknologiske nyvinningene Mercedes-Benz allerede har introdusert i S-klasse og C-klasse, som for eksempel andregenerasjons MBUX og et avansert 360-graders førerassistentsystem, er det enkelt å konkludere: Dette er en bil for den kresne – og du kommer garantert til å kose deg på veien.

Plug-in hybrid med mer enn 100km rekkevidde (WLTP)

GLC Plug-in hybrid fra Mercedes kommer med en elektrisk WLTP-rekkevidde på over 100 kilometer, som betyr at de aller fleste kjøreturer kan gjøres helelektrisk. Batteriet i GLC-SUV har en totalkapasitet på 31,2 kWh, og selv med et utladet batteri er det mulig å ladde fullt opp i løpet av 30 minutter, med DC-laderen på 60 kW.

Her snakker vi altså en ladbar hybrid fra Mercedes-Benz som har så lang elektrisk rekkevidde at den i praksis kan kjøres som en ren elbil til daglig, samtidig som du alltid har forbrenningsmotoren i bakhånd til de ordentlig lange turene.

Tekniske data - GLC 300e 4MATIC

Dette får du med nye Mercedes sin GLC 300:

 • Motor: R4 bensinmotor
 • Effekt (elektrisk motor): 100 kW
 • Systemeffekt: 313 hk
 • Drivlinje: 4MATIC firehjulstrekk
 • Girkasse: 9G-TRONIC automatgir
 • Akselerasjon 0-100 km/t: 6,7 sekunder
 • Blandet drivstofforbruk (WLTP); 0,5 - 0,6 l/100 km
 • Bagasjevolum: 470 - 1530 liter
Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris