Hopp til hovedinnhold

Skadetaksering på bil

Har du fått skade på bilen din som dekkes av forsikringen, skal bilen til skadetaksering før reparasjon utføres. Våre skadeverksteder tilbyr skadetaksering.

Slik fungerer skadetaksering

Bestill time til skadetaksering hos et av våre verksteder. En av våre ansatte vil da se på omfanget av skaden/skadene og ta bilder. På baggrund av dette vil vår medarbeider kunne estimere en pris for reparasjon. Informasjonen sendes da direkte til forsikringsselskapet ditt sammen med saksnummeret ditt hos forsikringsselskapet. 

Besiktigelse av bilen og skadetaksering tar typisk 30-60 minutter.

Hva skjer etter skadetaksering

Det kan være lurt å sette opp time til reparasjon sammen med vår medarbeider slik at du kan få bilen på verksted så fort som mulig. Det praktiske rundt betaling av reparasjonen trenger ikke du å tenke på. Dette ordner vi direkte med forsikringsselskapet og vi starter naturligvis ikke reparasjon før betaling er godkjent av forsikringsselskapet. Det eneste du kanskje må betale er egenandelen. Dette skjer direkte mellem deg og forsikringsselskapet ditt.

Lakkskader og karosseriskader

Vi hjelper deg med alt fra små lakkskader til større karosseriskader og biloppretting. Hos oss får du skadetaksering og en presis vurdering av hva det vil koste å få reparert bilen, samt vite hva som dekkes av garantien.  

Vi reparerer alltid etter produsentens retningslinjer. Benytter du et merkeverksted, vet du også at du får lakkreparasjoner i nøyaktig samme fargenyanse som resten av bilen. 

Bilen på verksted - slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Få bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Levere bilen på verksted

Levere din bil på ett av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre bilverksteder bruker vi AutoKey - du kan da levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben på verksted.