Hopp til hovedinnhold

Mercedes elbilservice

Her finner du informasjon om service og servicepriser for Mercedes elbiler, og serviceintervaller for din elektriske Mercedes. En Mercedes-Benz blir aldri gammel, bare mindre ny. Vi gir deg faste, konkurransedyktige priser på original merkeservice for din elektriske Mercedes-EQ

Bestill time på bilverksted

Våre bilverksteder hjelper deg med service, EU-kontroll, reparasjon, dekkskift, reparere steinsprut eller annet. Her bestiller du enkelt time til din bil!!

Illustrasjon av Bertel og bookingkalender for bilverksted.

Priser på Mercedes elbilservice

Service på Mercedes EQA og EQB
Serviceintervall: 1 år eller 25.000 km (det som kommer først)

A-service – 4 490 kr
B-service inkl. skift av bremsevæske – 5 490 kr

Service på Mercedes EQC:
Serviceintervall: 1 år eller 25.000 km (det som kommer først)

A-service – 3 990 kr
B-service inkl. skift av bremsevæske – 6 990 kr

Service på Mercedes EQE og EQS:
Serviceintervall: 2 år eller 30.000 km (det som kommer først)

A/B-service inkl. skift av bremsevæske – 11 750 kr*
*Ekskludert skift av HEPA-filter, for biler med dette utstyret (kode P53)

Service på Mercedes EQV:
Serviceintervall: 1 år eller 40.000 km (det som kommer først)

A-service – 2 990 kr
B-service inkl. skift av bremsevæske – 6 490 kr

Priser på service er oppdatert per 10.10.2022. Alle priser inkludert mva.

Hvilken service trenger min elektriske Mercedes?

Vedlikeholdsprogrammet til Mercedes-Benz består av A-service og B-service annenhver gang. Mercedes-Benz anbefaler skift av bremsevæske annethvert år, som for de fleste vil inntreffe på B-service. Vi har derfor inkludert bremsevæskeskift i alle våre veiledende priser på B-service.

B1, A2 eller B5 – hva betyr servicekodene til Mercedes?
I tillegg til A- eller B-servicen kan bilen din ha behov for ytterligere serviceoperasjoner. Enkelte bilmodeller indikerer dette med et tall etter bokstaven for hver service, f.eks. A5 eller B1.

Ved å kontakte oss vil vi alltid sjekke hvilken service din bil trenger. Tillegg utover A- eller B-service prises separat.

Hva gjøres på en elbilservice?

Vi følger alltid produsentens serviceskjema til din bil. Hver bilmodell og hver enkelt service har sitt eget skjema med punkter som kontrolleres: under bilen, hjul og dekk, bremser, understell, motorrom, høyvoltsystemet, lys, eksteriør og interiør. Vi bytter deler som støvfilter, kombinasjons- eller pollenfilter og bremsevæske, avhengig av modell og servicebehov. Har det kommet aksjoner eller lignende oppdateringer fra fabrikken, kontrolleres disse.

På servicene benytter vi kun originale deler, slik at din Mercedes-Benz forblir en Mercedes-Benz.

Hvorfor ta Mercedes elbilservice hos Bertel O. Steen?

En elektrisk Mercedes som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. En elbilservice gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Mercedes-Benz, og gjennomgår spesifikke kurs på elektriske Mercedes-EQ modeller. Våre mekanikere har tilgang til spesialverktøy og har fabrikkens systemer tilgjengelige kun et tastetrykk unna.

Dersom din Mercedes er innenfor nybilgarantien på 5 år/100.000 km, må den vedlikeholdes iht. Mercedes-Benz Group AG (eller Bertel O. Steen AS) sine retningslinjer for at denne fortsatt skal gjelde. Det er vi en garantist for dersom du velger å ta elbilservicen hos oss.

En elbil med et servicehefte som vitner om regelmessig service holder også verdien på elbilen oppe, og kan sørge for et enklere salg til en bedre pris. Full servicehistorikk (FSH) er ditt bevis for at bilen har fulgt autorisert Mercedes-service i hele sitt liv.

Mercedes din blir kontinuerlig utsatt for store og små påkjenninger ved bruk, og den utsettes for slitasje fra vær og vind. Små uregelmessigheter og feil kan fort vokse seg store. Det kan være fristende å utsette slike reparasjoner, men det kan koste deg dyrt og ikke minst gå ut over driftssikkerheten. Mercedes-Benz har et av verdens beste mobilitetsgarantier, og denne fornyes gratis ved hver service hos oss som merkeverksted på Mercedes-Benz