Kia Optima 1,7 CRDI Exclusive PLUS aut

Bertel O. Steen Lørenskog AS Kalbakken

Årsmodell2014
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand150895
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter136

Bertel O. Steen Lørenskog AS Kalbakken

Adresse: Kakkelovnskroken 1, 0954 Oslo

Beregn din månedspris
kr
Månedspris999 kr
Bilpris109 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 6.51%
  • Kredittkostnad: 25 023 kr
  • Kredittkjøpspris: 134 023 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
2014 Kia Optima 1,7 CRDI Exclusive PLUS aut. har ankommet vår butikk i Oslo! Leveres med 2 sett hjul.

Neste service kommer 11/2022 og neste EU kontroll 11/2022.Lettkjørt bil med gode kjøreegenskaper og mye utstyr! Bilen har blant annet sensorer og ryggekamera for enkel parkering, panoramatak, og skinnseter.Vi står til din tjeneste når det passer deg - Ta kontakt med Espen,Thomas eller Trond.

Kontakt oss på +47 477 00 537Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Våre åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00.-19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00Ærlighet er slagordet til vårt Outlet konsept:Vi har begrenset kunnskap om bilene, og bilene vi har for salg har kostnader tilknyttet reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger over hva det koster å vedlikeholde en ordinær bruktbil. Dette er av forskjellige årsaker: blant annet bruk, kosmetiske skavanker og slitasje. Bilene du kjøper er derfor fordelaktig priset i forhold til markedet. Bilene er brukt, slitt og billig. Vi har begrenset kunnskap og historikk rundt våre Outlet-biler, og derfor selges de til en hyggelig pris. Vi kan ikke garantere for at bilen ikke har feil og mangler.Bilene selges «som de er» uten garanti og tilstandsrapport, og med redusert reklamasjonsmulighet.Kjøper bør sette seg inn i fabrikantens vedlikeholdsplan.Bilene skal prøvekjøres, og selges ikke usett. Vi oppfordrer til funksjonstest under prøvekjøring.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen

«Bertel O. Steen Lørenskog avd. Kalbakken» AS Org nr 984 993 226Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.