Kia Soul EV Exclusive

Bertel O. Steen Lørenskog AS Kalbakken

Årsmodell2016
GirkasseAutomat
DrivstoffElektrisitet
Kilometerstand112948
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter111

Bertel O. Steen Lørenskog AS Kalbakken

Adresse: Kakkelovnskroken 1, 0954 Oslo

Beregn din månedspris
kr
Månedspris883 kr
Bilpris94 900 kr
  • Rente: 3.8%
  • Effektiv rente: 6.70%
  • Kredittkostnad: 23 043 kr
  • Kredittkjøpspris: 117 943 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Fin 2016 Kia Soul EV Exclusive. Leveres med 2 sett hjul og garanti.Siste service utført 08/2021 og neste EU kontroll 09/2023Vi står til din tjeneste når det passer deg - Kontakt oss på telefon:+47 477 00 537Våre åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00.-019.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

En god del steinsprut/ små riper se bilder.En meget populær elbil! Perfekt bil for deg som ønsker et kompakt, romslig og komfortabelt elektrisk fremkomstmiddel. Dette er en trygg og stabil bil med et stilfullt design, og ikke minst så er den utrolig god å kjøre og sitter som støpt på veien! Bilen kan hurtiglades enkelt igjennom CHAdeMO lade port i fronten.

Mange faktorer innvirker på rekkevidden.Det er viktig å være klar over at den normerte rekkevidden (WLTP/NEDC) kun gjelder under spesifikke forhold, gjenskapt i laboratorietesten ved europeisk typegodkjenning.Den réelle rekkevidden varierer imidlertid mye i forhold til dette, avhengig av bl.a.:

• Utetemperatur; beregn vesentlig kortere rekkevidde på kalde vinterdager.

• Snøføre, vinterdekk og våt veibane øker rullemotstanden og reduserer rekkevidden.

• Kjørestil; høye hastigheter og en aggressiv kjørestil øker energiforbruket og reduserer rekkevidden.

• Oppstigninger, f.eks. til fjells, reduserer rekkevidden merkbart.

• Taklast og fullastet bil gir redusert rekkevidde.HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen

«Bertel O. Steen Lørenskog avd. Kalbakken» AS Org nr 984 993 226Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.