Mazda CX-5 2,0 160hk Optimum AWD aut

Bertel O. Steen Ålesund

Årsmodell2017
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin
Kilometerstand81112
Drivlinje4x4
Hestekrefter160

Bertel O. Steen Ålesund

Adresse: Lerstadvn. 525, 6018 Ålesund

Beregn din månedspris
kr
Månedspris2 344 kr
Bilpris279 000 kr
 • Rente: 3.95%
 • Effektiv rente: 5.04%
 • Kredittkostnad: 43 580 kr
 • Kredittkjøpspris: 322 580 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
 • Om bilen
 • Tekniske data
 • Utstyr
Vi hos Bertel O Steen Ålesund har nå gleden av å presentere en pen, velholdt og fint utstyrt Mazda CX-5 2,0 160hk Optimum AWD aut, 2017 modell.INFORMASJON OM BILEN:Dersom du er på jakt etter en romslig SUV med gode kjøreegenskaper og masse utstyr er den topputstyrte Optimum-versjonen kanskje bilen for deg. Mazda CX-5 byr på alt du ønsker av en bil, som overlegen kjørekomfort, premium følelse, firehjulstrekk og ikke minst en silkemyk automatgirkasse!

Her er det bare å sette seg inn i delikate skinnstoler, tilpasse dem med elektronisk justering for optimal sittekomfort å kjøre av gårde. Plassen i bilen er suveren, og med et bagasjerom på hele 503 liter, (1768 liter med nedslåstte seterygger) er dette en av de romsligste og mest praktiske familie SUVen på markedet.CX-5 ligger komfortabelt på vegen uansett om du kjører på grus eller på asfalt, langs motorvei eller på smale landeveier. Og med firehjulstrekk er du sikret god fremkommelighet på hytta eller hvor du ferdes enten det er glatt eller bratt.

Blandingen av gode egenskaper, mye premium- og sikkerhetsutstyr gjør Mazda CX-5 i Optimum-versjon til en svært attraktiv familie SUV.Det har som alltid vært utført en omfattende sjekk av bilen, slik at du kan være trygg på at vi leverer en trafikksikker bil i god teknisk stand.

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN: • Avtagbart hengerfeste

 • Elektriske seter i skinn

 • El. førersete med memory

 • Adaptiv cruise control

 • Blindsonevarsler

 • Filskiftevarsler

 • Ryggekamera

 • Parkeringssensorer

 • DAB+ digital radio

 • Bluetooth

 • Navigasjon

 • Bose lydanlegg

 • Automat

  SERVICEHISTORIKK:  15.02.2022 - km 74014

  12.03.2021 - km 58210

  04.02.2020 - km 41013

  16.03.2019 - km 29075

  16.03.2018 - km 16092

  HVEM ER VI

  Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.  Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

  Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

  Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.  Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

  Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.  Frakt og levering i hele Norge

  Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.  Hengerfeste, skiboks eller takstativ

  Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.  Vi tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle våre annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.

  Kontakt oss

  Ta kontakt med  Jan Erik Nilsen

  Mob: 970 50 628

  E-post: jan.erik.nilsen@bos.no  Ole Hermann Eliassen

  Mob: 975 43 197

  E-post: ole.hermann.eliassen@bos.no  Kristoffer Holmen

  Mob:970 50 636

  E-post: kristoffer.holmen@bos.no

  Sentralbord
 • 701 76 400

  Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.  Bertel O. Steen Ålesund AS org.nr. 927190788  Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Ålesund

 • Sikkert bruktbilkjøp

  Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

  Innbyttegaranti

  Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

  30 dagers bytterett

  Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

  Bruktbilgaranti

  Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

  Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

  Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

  Vi kjenner bilens historie

  Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.