Mercedes-Benz EQA 250 AMG Edition

Bertel O. Steen Molde

Bilde av Mercedes-Benz EQA

MERCEDES-BENZ EQA250 AMG EDITION - Night Black med Nattpakke

1 / 20
Årsmodell2021
GirkasseAutomat
DrivstoffElektrisitet
Kilometerstand21000
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter190

Bertel O. Steen Molde

Adresse: Gammelseterlia 4, 6422 Molde

Beregn din månedspris
kr
Månedspris4 328 kr
Bilpris530 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 4.56%
  • Kredittkostnad: 70 979 kr
  • Kredittkjøpspris: 600 979 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Mercedes-Benz EQA 250 AMG EditionINFORMASJON OM BILEN:

Mercedes-Benz EQA 250 AMG Edition

- Siste Service gjennomført: 20.05.2022VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:

- LED High Performance / Adaptive Highbeam Assist

- AMG styling - Eksteriør

- Ambient Lighting

- AMG Line

- EasyPack - elektrisk bakluke

- Komfortfjæring

- MB Navigasjon

- Memory pakke

- DISTRONIC PLUS

- Ryggekamera

- 18" AMG flereiket Lettmetallfelger

- Nattpakke

- Advanced Pakke

- Hengerfeste med ESP® stabiliseringsfunksjon

- THERMATIC 2-soner klimakontroll

- Mørktonet glassHVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt oss

Geir Gribbestad

Salgssjef

Selger Mercedes-Benz

952 12 410Henrik Kvendseth

Bruktbilsjef

962 34 794Georg Talset

Salgsansvarlig Peugeot

954 05 443Kristian Røvik

Salgsansvarlig Opel og Kia

922 81 455Henning Lund

Salgsansvarlig Nyttekjøretøy

913 65 703Bertel O. Steen Molde AS org.nr. 927190788Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Molde
Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.