Mercedes-Benz AMG GT 43 4MATIC+ Norsk bil - Mye utstyr

Bertel O. Steen Ålesund

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Årsmodell2019
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin/Elektrisitet
Kilometerstand20100
Drivlinje4x4
Hestekrefter367

Bertel O. Steen Ålesund

Adresse: Lerstadvn. 525, 6018 Ålesund

  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Vi hos Bertel O Steen Ålesund har nå gleden av å presentere en pen, velholdt og fint utstyrt Mercedes-Benz AMG GT 43 4MATIC+ Coupé 4-d, 2019 modell.Nevner noe av det flotte utstyret på denne, komplett liste kan sendes ved intr!

- AMG Aerodynamikk pakke

- AMG matt carbon fibre - listverk

- AMG Performance 3-eiket sportsratt i nappa skinn

- AMG Sportspakke

- AMG eksossystem med variabelt lydnivå

- AMG 20" Lettmetallsfelger

- AMG-knapper på ratt

- AMG Track Pace

- Premium Plus pakke

- Kjøreassistentpakke Plus

- Parkeringsvarmeapparat

- Soltak i glass

- Head-Up Display

- 3-seter bak

- Burmester® surround sound system

- Varme i seter bak

- Servolukking av dører

- EasyPack - Elektrisk bakluke

- Trådløs lading for mobiltelefon

INFORMASJON OM BILEN:"Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé er kjent for sin emosjonelle kombinasjon av ekspressiv design, overlegen performance og luksuriøst tilpasset interiør. Den kombinerer hverdagsnytten til AMG Performance-bilene med emosjonaliteten til den rendyrkede sportsbilen Mercedes-AMG GT, og utstråler performance og en forkjærlighet for individualitet fra alle vinkler."Det er overraskende god plass i kupeen - her kan fire dra på tur uten nevneverdige bekymringer. I bagasjerommet er det plass til 456 liter, noe som bør holde for de fleste.

Den 2 tonn tunge og nesten 5m lange bilen ligger bilen overraskende godt på veien. Styringen er presis og understellet responderer akkurat slik man forventer i en AMG. Under panseret sitter en 3 liters besninmotor på 367 hk og gjør denne bilen til en fornøyelse på veien.Det har som alltid vært utført en omfattende sjekk av bilen, slik at du kan være trygg på at vi leverer en trafikksikker bil i god teknisk stand.

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:Stereoanlegget er av typen Burmester surround-soundsystem. Med den legendariske lyden kan du oppleve fantastiske ytelser og eksklusivitet. Høyeffekthøyttalerne sørger for en førsteklasses romklang. Du kan målrette lyden for forsetene og baksetene og på den måten forsterke lytteopplevelsen ytterligere.Denne bilen har Distronic/adaptiv cruisekontroll. Den aktive assistenten holder avstanden til bilen foran. Systemet akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Dette forenkler kjøring på for eksempel motorvei og når du kjører i kø med hyppige stopp. Ved fare for kollisjon griper i tillegg den aktive bremseassistenten inn og aktiverer bremsene.Denne bilen har Intelligent Light System, forkortet ILS. Dette er en teknologi som hjelper deg med optimal lyssetting. Bi-xenon lysene følger veibanen i svinger under vanlig kjøring, og lyser opp ekstra i lyskryss og ved skarpe svinger.Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.Denne bilen har apple carplay. CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.Denne bilen har speilpakke. Begge sidespeilene felles inn og ut med et tastetrykk for å beskytte speilhusene mot skader, for eksempel ved parkering. Du kan også velge om de skal felles inn automatisk når du låser bilen.Denne bilen har memory-pakke som husker innstillingen for opptil tre forskjellige personer. Dette er praktisk dersom flere kjører bilen. Memory-pakken husker posisjonene for de elektrisk justerbare forsetene, rattstammen og sidespeilene. Det hele lagres og aktiveres enkelt med et knappetrykk.Bilen er EU-godkjent til 07.06.2023

SERVICEHISTORIKK:13.08.2021 - km 20088

18.05.2020 - km 6122

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Vi tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle våre annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.Kontakt oss

Ta kontakt medJan Erik Nilsen

Mob: 970 50 628

E-post: jan.erik.nilsen@bos.noKristoffer Holmen

Mob:970 50 636

E-post: kristoffer.holmen@bos.noOle Hermann Eliassen

Mob: 975 43 197

E-post: ole.hermann.eliassen@bos.noSentralbord 701 76 400

Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Ålesund

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr ekte trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

Tilstandsrapport

For at du skal vite hva du betaler for, leverer vi alle våre biler med ferdig utfylt tilstandsrapport. Som autorisert bilforhandler har vi forpliktelser i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.

14 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 14 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Fleksibel finansiering

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for deg. Vi tilbyr lån/leasing, privatleasing, konkurransedyktige rentebetingelser, betalingsfrihet og rask saksbehandling.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.