Mercedes-Benz Vito V119 4X4 A3 Ekstra lang aut

Bertel O. Steen Outlet Oslo

Bilde av Mercedes-Benz Vito
1 / 28
Årsmodell2017
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand196000
Drivlinje4x4
Hestekrefter190

Bertel O. Steen Outlet Oslo

Adresse: Kakkelovnskroken 1, 0954 Oslo

Beregn din månedspris
kr
Månedspris2 354 kr
Bilpris260 000 kr
  • Rente: 5.90%
  • Effektiv rente: 7.12%
  • Kredittkostnad: 56 920 kr
  • Kredittkjøpspris: 316 920 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
2017 Mercedes-Benz Vito V119 4X4 A3 Ekstra lang aut. Leveres med 2 sett hjul.

Vi står til din tjeneste når det passer deg - Ta kontakt med Thomas eller Seksan.

Kontakt oss på +47 477 00 537 (SMS ER IKKE MULIG PÅ DETTE NUMMERET)Eller trykk på send melding øverst i finn annonsen for en uformell henvendelse.Våre åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00.-19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00Ærlighet er slagordet til vårt Outlet konsept:Vi har begrenset kunnskap om bilene, og bilene vi har for salg har kostnader tilknyttet reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger over hva det koster å vedlikeholde en ordinær bruktbil. Dette er av forskjellige årsaker: blant annet bruk, kosmetiske skavanker og slitasje. Bilene du kjøper er derfor fordelaktig priset i forhold til markedet. Bilene er brukt, slitt og billig. Vi har begrenset kunnskap og historikk rundt våre Outlet-biler, og derfor selges de til en hyggelig pris. Vi kan ikke garantere for at bilen ikke har feil og mangler.Bilene selges «som de er» uten garanti og tilstandsrapport, og med redusert reklamasjonsmulighet.Kjøper bør sette seg inn i fabrikantens vedlikeholdsplan.Bilene skal prøvekjøres, og selges ikke usett. Vi oppfordrer til funksjonstest under prøvekjøring.

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.