Peugeot 2008 Allure 1,2 PureTech 110hk/RYGGEKAMERA/DAB+/

Bertel O. Steen Stjørdal

Årsmodell2017
GirkasseManuell
DrivstoffBensin
Kilometerstand78817
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter110

Bertel O. Steen Stjørdal

Adresse: Sutterøygata 1, 7502 Stjørdal

Beregn din månedspris
kr
Månedspris1 157 kr
Bilpris129 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 6.14%
  • Kredittkostnad: 27 206 kr
  • Kredittkjøpspris: 156 206 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Da har vi for salg en flott og velholdt 2008 SUV med bensinmotor fra Bertel O.Steen Stjørdal.

Dette er en mellomstor bil med god komfort, ekstra bakkeklarering og passer for småbarnsfamilier, om du er alene eller godt voksne som ønsker en bil som man kan stige lett inn og ut av.

Denne bilen har Grip Contol med assistanse for kjøring i mere utfordrende terreng eller føre og vil justere seg deretter. Bilen har også Active City Break (nødbrems-kamera i front) som fungerer i byen og under 50 km/t.Leveres med 2 sett dekk på alu-felger.

Det vil bli utført service før overlevering til ny kunde. Neste PKK utføres senest i juni 2023.

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere.Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Kontakt oss

Olaf Lien Skive - 416 57 291 - olaf.lien.skive@bos.no

Wiggo Bakken - 926 65 525 - wiggo.bakken@bos.noBertel O. Steen Stjørdal org.nr. 915254209Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Stjørdal*Tar forbehold om feil i annonsen.Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.