Peugeot 3008 GT PHEV 300hk 4x4

Bertel O. Steen Drammen, Åssiden

Årsmodell2021
GirkasseAutomat
DrivstoffBensin/Elektrisitet
Kilometerstand18300
Drivlinje4x4
Hestekrefter300

Bertel O. Steen Drammen, Åssiden

Adresse: Ingvald Ludvigsens gate 24, 3027 Drammen

Beregn din månedspris
kr
Månedspris4 083 kr
Bilpris499 000 kr
  • Rente: 3.95%
  • Effektiv rente: 4.60%
  • Kredittkostnad: 67 595 kr
  • Kredittkjøpspris: 566 595 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Knall tøff demobil selges - denne må oppleves!Bilen leveres med orginale vinterhjul på 18" felger.

HVEM ER VI

Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.Ønsker du finansiering eller bilforsikring?

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.Frakt og levering i hele Norge

Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.Hengerfeste, skiboks eller takstativ

Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.

Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.Kontakt ossSelger:

Christian Madsen Olsen

Mob: 900 16 892

E-post: christian.madsen.olsen@bos.no

Adresse: Ingvald Ludvigsens Gate 24, 3027 DrammenSelger:

Christoffer Berger

Mob: 976 22 445

E-post: christoffer.berger@bos.no

Adresse: Ingvald Ludvigsens Gate 24, 3027 DrammenSelger:

Simen Dekko

Mob: 41268705

E-post: simen.dekko@bos.no

Adresse: Ingvald Ludvigsens Gate 24, 3027 DrammenBruktbilsjef:

Alexander B Hansen

Mobil: 926 16 632

Mail: abh@bos.no

Adresse: Ingvald Ludvigsens Gate 24, 3027 DrammenBertel O. Steen Drammen AS org.nr. 948017539Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Åssiden

Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et sikkert bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Hvis du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte til bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunden ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Vi kjenner bilens historie

Bertel O. Steen skreddersyr en løsning som passer for nettopp ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper. Vi ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.