Hopp til hovedinnhold
Bjørn Jørstad fra Bertel O. Steen Ullevål

Selg bilen trygt og lønnsomt hos bruktbilforhandler

18.11.2022

Vi er bruktbilforhandler med over 120 års erfaring av bilsalg. Vi vet at bruktbilsalg ofte kan være tidkrevende og frustrerende, med useriøse henvendelser. Mange vil ofte oppleve både rimelige og urimelige forsøk på reklamasjon i ettertid. Derfor tilbyr vi stressfritt bilsalg hvor du fritas for både jobb og ansvar.

Salg av bruktbil i en årrekke

Stressfritt bilsalg / vi selger bilen for deg er den enkleste og tryggeste måten å selge en bruktbil på, sier bruktbilsjef hos Bertel O. Steen Ullevål, Bjørn Jørstad.

Han har jobbet med salg av bruktbil i en årrekke og ser flere fordeler ved å la profesjonelle ta seg av bilsalget.

– Vi får normalt sett en bedre pris for bilen enn om du selger den privat, samtidig som det ofte går raskere. Den siste bilen jeg solgte i kommisjon tok det bare tolv timer å selge, sier Jørstad.

Få en gratis verdivurdering av din bil!

Bruktbilforhandleren gjør jobben for deg

Stressfritt bilsalg / vi selger bilen for deg betyr i all hovedsak at bilforhandleren tar hele jobben ved et bruksbilsalg, og at du som selger slipper både praktisk tilrettelegging og ansvar. Når bilen er solgt, tar forhandleren en forhåndsavtalt prosentandel av salgssummen i provisjon.

– Grunnen til at vi ofte får en bedre pris for bilen enn om du selger bilen privat er at vi som forhandler har mye mer å tilby. Vi kan tilby innbytte, finansiering, fem års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler og levering med garanti. Både selger og kjøper slipper dermed uforutsette problemer i ettertid som kan oppstå ved et privatsalg, sier Jørstad.

Bilsalg er et fag

Bruktbilsjefen understreker at det å selge bil er et fag, på lik linje med å selge en bolig.

– Det er komfortabelt å sette bort jobben til proffer, så slipper du å forholde deg til pruting, innbytte, prøvekjøring, kontrakt, oppgjør og reklamasjon. Dessuten tar det tid å selge en bil, og for mange er tiden verdifull.

Stressfritt bilsalg / vi selger bilen for deg foregår på akkurat samme måte som når Bertel O. Steen selger sine egne biler.

– Den eneste forskjellen er oppgjøret til kunden.

Vi selger og markedsfører kommisjonsbiler på akkurat samme måte som våre egne biler. Provisjonen vår blir vurdert opp mot hvert enkelt salg, basert på risiko og hvor mye jobb som kreves, sier Jørstad og legger til:

– Når du selger en bil på kommisjon med oss, slipper du alle bekymringer, og det koster deg ingenting før bilen er solgt.

Få en gratis verdivurdering av din bil!