Mekaniker utfører service på lastebil

Nytt proffsenter for varebiler, lastebiler og busser

18.06.2021

I den nye storstua til Bertel O. Steen på Lørenskog vil vi tilby fremtidsrettede konsepter som er skreddersydd for våre kunder. Velkommen til vårt nye proffsenter.

One Stop Shopping i vårt nye Proffsenter

Vårt nye Proffsenter blir en av bilbransjens mest komplette totalleverandører for bedriftskunder. Her finner du alle varebiler, lastebiler og busser fra Mercedes-Benz samt varebiler fra Peugeot, Citroën og Opel. Vi kan dekke alle dine behov og tilbyr skreddersydde løsninger. Vårt proffsenter på Lørenskog gir deg en rekke fordeler:

  • Norges største vare- og lastebilverksted
  • Alt innen dekor, innredning, påbygg og spesialløsninger
  • Våre ansatte er eksperter på varebil og nyttekjøretøy

Samme gode service

Bertel O. Steen Vare-Last-Buss blir til Bertel O. Steen Proffsenter. Fra januar 2020 utvider vi sortimentet og tilbyr både lastebiler, busser og varebiler fra Mercedes-Benz og varebiler fra Peugeot, Citroën og Opel. I tillegg åpner vi nytt kundemottak og verksted for varebiler, samt dele- og tilbehørssalg for alle merkene våre.

Du får selvfølgelig samme gode service som tidligere. Våre kunnskapsrike medarbeidere som står klare for å ta deg imot med gode råd og løsninger. Salg av brukte lastebiler og busser er flyttet til Bertel O. Steen på Jessheim.

Norges største utvalg av nyttekjøretøy

Hos Bertel O. Steen Proffsenter på Lørenskog får du varebiler og nyttekjøretøy fra Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Opel. Vi tilbyr løsninger i de aller fleste segmenter, fra små, mellomstore og store varebiler, til minibusser og spesialbygde kjøretøy. Vi sørger for at bilen passer til din bedrift og de ansattes behov.

One Stop Shopping

Vi ønsker å gjøre varebilkjøpet ditt så enkelt som mulig – derfor har vi lansert «One stop shopping». Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt du trenger i forbindelse med bilholdet. Trenger du innspill på dekor og innredning? Da kan vi hjelpe deg, slik at du kan fokusere på bedriften. Vi fikser alt og leverer bilen 100 prosent ferdig til deg.

Skreddersydde løsninger

Har du behov for spesialløsninger har vi en egen avdeling som lager akkurat det du trenger. Vi spesialbygger blant annet kjøretøy for Politiet, Statens Vegvesen og Forsvaret.

Vi er spesialister på nyttekjøretøy

Hos Bertel O. Steen Proffsenter forsøker vi ikke å være gode på alt – i stedet er våre ansatte spesialister på varebiler, og nyttekjøretøy. Vi har mange års erfaring med å jobbe med biler som skal brukes i næring og vi er eksperter på å finne riktig bil basert på bedriftenes behov. Hos oss lever og ånder vi for varebiler og nyttekjøretøy – det er vi stolte av!