Skisse av utleveringssenteret til Bertel O Steen Lørenskog

En helt spesiell opplevelse

18.06.2021

På Lørenskog blir det et eget utleveringssenter for nye biler - et banebrytende konsept. Her blir det tilrettelagt for at du skal få en helt spesiell opplevelse ved overleveringen av din nye bil.

Banebrytende konsept

Bertel O. Steen Lørenskog får konsernets mest komplette produkt- og tjenesteportefølje, topp moderne salgslokaler og det ypperste konsernet har å tilby av opplevelser. Et eget utleveringssenter for nye biler er et banebrytende konsept som vi har stor tro på. Her blir det tilrettelagt for at kunden skal få en helt spesiell opplevelse ved overleveringen av sin nye bil.

En opplevelsesarena

Med skreddersydde løsninger tilpasset morgendagens behov og forventninger fra eksisterende og nye kunder, er målet å skape en annerledes opplevelsesarena. Digitale flater, ny teknologi og samarbeid med spennende aktører vil gjøre dette til en attraksjon i seg selv. Med Bertel O. Steens sterke produktportefølje vil vi kunne imøtekomme kundenes krav og forventninger i dag og i morgen, samtidig som at alle kontaktpunktene med oss skal gjøres mest mulig sømløse.

Norges største bilforhandler

Den nye bilbutikken blir Norges klart største anlegg med sine nesten 8.000 m2 salgs- og kontorlokaler. En rekke tilpasninger i eksisterende bygningsmasse rundt Bertel O. Steens hovedkontor bidrar til å gjøre området til konsernets mest moderne og komplette forhandleranlegg. Her kommer et eget proffsenter, servicemottak og verksteder for person- og varebiler – og en hyggelig kafé. Totalt er området på ca. 50.000 m2.