Hopp til hovedinnhold
Skisse av Bertel O. Steen Lørenskog

Velkommen til vår nye storstue på Lørenskog!

11.10.2021

I den nye storstua til Bertel O. Steen på Lørenskog vil vi tilby fremtidsrettede konsepter som er skreddersydd for våre kunder. Her blir alle personbilmerkene til Bertel O. Steen representert, i tillegg til et varebilsenter for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Opel.

Norges største bilbutikk

Bertel O. Steens nye flermerkeforhandler åpner snart på Lørenskog. Den nye bilbutikken blir Norges klart største anlegg med sine nesten 8.000 m2 salgs- og kontorlokaler. En rekke tilpasninger i eksisterende bygningsmasse rundt Bertel O. Steens hovedkontor bidrar til å gjøre området til konsernets mest moderne og komplette forhandleranlegg. Her kommer et eget proffsenter for nyttekjøretøy, servicemottak og verksteder for person- og varebiler – og en hyggelig kafé. Totalt er området på ca. 50.000 m2.

Flere forhandlere blir til én

Den nye forhandleren skal stå ferdig i løpet av 2019. Hit flytter Bertel O. Steen Lillestrøm, Bertel O. Steen Økern, Bertel O. Steen Lørenskog og Bertel O. Steen Vare-Last-Buss som fusjoneres til én ny, stor forhandler med adresse Solheimveien 11-15.

Opel Cafe på Bertel O. Steen Lørenskog

Bilhuset for alle

Med sitt brede utvalget av person- og varebiler er ambisjonen at Bertel O. Steen Lørenskog skal bli en attraktiv bildestinasjon for kunder både fra Nedre Romerike og Oslo. Offisiell åpning finner sted på nyåret.

Stort og komplett verksted

Den nye forhandleren vil få et av Norges største og mest komplette verksteder. Det blir tilrettelagt for utstrakt bruk av selvbetjening for kunden i forbindelse med verkstedsbesøket – en tjeneste som er tilgjengelig hele døgnet, alle dager i uken. Videre vil vi teste ut hente-/bringe-tjenester, for å gjøre kundens private logistikk enda enklere og mer fleksibel.

Eget utleveringssenter

Bertel O. Steen Lørenskog får konsernets mest komplette produkt- og tjenesteportefølje, topp moderne salgslokaler og det ypperste konsernet har å tilby av opplevelser. Et eget utleveringssenter for nye biler er et banebrytende konsept som vi har stor tro på. Her blir det tilrettelagt for at kunden skal få en helt spesiell opplevelse ved overleveringen av sin nye bil.

Servicemottak Bertel O. Steen Lørenskog

Samler kunnskap i nytt proffsenter, med samme gode service

Salg av lastebiler, busser og varebiler fra Mercedes-Benz vil du fortsatt finne i vante omgivelser i bygget som i dag er Bertel O. Steen Vare-Last-Buss. Her vil du nå også finne varebiler fra Peugeot, Citroën og Opel, kundemottak og verksted for samtlige varebiler og dele- og tilbehørssalg for alle våre merker.

Når vi åpner en ny forhandler, kan du forvente å få samme gode service som tidligere, at våre kunnskapsrike medarbeidere står klare for å ta deg imot og bistå med gode råd og løsninger i forbindelse med deres mobilitetsbehov. Salg av brukte lastebiler og busser (VBTS) er flyttet til Bertel O. Steen på Jessheim.

Salgsområdet for Mercedes-Benz hos Bertel O. Steen Lørenskog

En opplevelsesarena

Med skreddersydde løsninger tilpasset morgendagens behov og forventninger fra eksisterende og nye kunder, er målet å skape en annerledes opplevelsesarena. Digitale flater, ny teknologi og samarbeid med spennende aktører vil gjøre dette til en attraksjon i seg selv. Med Bertel O. Steens sterke produktportefølje vil vi kunne imøtekomme kundenes krav og forventninger i dag og i morgen, samtidig som at alle kontaktpunktene med oss skal gjøres mest mulig sømløse.