Hopp til hovedinnhold

Billån - full frihet og eierskap til bilen

Kjøp av bil med billån er fortsatt den vanligste finansieringsformen ved kjøp av bil. Med billån fra Bertel O. Steen får du gode betingelser og full frihet og eierskap til bilen.

Billån med full lånefinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi full lånefinansiering. Det betyr at det blir mye enklere å kjøpe akkurat den bilen du har mest lyst på, enten den er ny eller brukt.

Du får gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg favorittbilen din til best mulig pris, og med de rammene som passer deg best.

Bestill tilbud på din drømmebil med billån fra Bertel O. Steen her.

Vi tilbyr billån med gode betingelser

  • Fleksibel nedbetaling med inntil 3 måneders betalingsfrihet
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Du kan når som helst innfri lånet
  • Du kan betale ekstra innskudd
  • Konkurransedyktige rentebetingelser
  • Gjør hele kjøpet på ett sted

Hvordan søke billån?

Det skal være enkelt å være kunde hos Bertel O. Steen. Derfor mottar du alltid et tilbud på lån fra oss når du bestiller et uforpliktende tilbud på din drømmebil.

For å søke lån til bil hos oss i Bertel O. Steen trenger du med andre ord ikke gjøre noe annet enn å be om et uforpliktende tilbud på en av våre bilmodeller. Du vil da få tilsendt et tilbud med lånefinansiering og bli kontaktet av en rådgiver fra din nærmeste Bertel O. Steen-forhandler. Sammen finner dere ut hva som er den beste løsningen for akkurat deg, basert på dine ønsker, behov og forutsetninger.

Stort enklere blir det ikke!

Billån uten egenkapital

Det er godt kjent at det stilles krav til en viss andel egenkapital når du skal ta opp boliglån. Disse kravene finnes dog ikke når det gjelder billån, som vil si at du faktisk kan ta opp billån helt uten egenkapital.

For å få lån uten egenkapital stilles det likevel krav til betalingsevne og at økonomien din er god nok til at du kan håndtere de månedlige utgiftene. Dette for å sikre at du ikke blir stående med månedlige kostnader utover det du faktisk kan betale, og for at vi skal kunne sikre oss at de lånte pengene betales tilbake.

Om du ønsker å se nærmere på hva vi kan tilby deg av billån, kan du ta kontakt med din nærmeste Bertel O. Steen-forhandler, eller bestille et uforpliktende tilbud på din drømmebil – så tar vi kontakt med deg.

Om du ønsker enda mer forutsigbart bilhold anbefaler vi deg også å sjekke ut leasing av bil, som også kan gjøres både med og uten innskudd/egenkapital.