Bertel O. Steen ble grunnlagt for over 100 år siden og Bertel O. Steen har alltid vært sentrale i den norske bilbransje. Det har langt i fra bare handlet om å selge biler, men om å få Norge på hjul og være en ansvarlig samfunnsaktør.

Det handler fortsatt om å få Norge godt kjørende, men mye kommer til å skje og har allerede skjedd. Elektriske biler har blitt hverdag i Norge, kundene går fra å eie bil til å lease, leie og dele, og det er et spørsmål om tid før vi ser førerløse biler på veiene.

Kanskje den siste som har tatt lappen er født?

Connected Cars 

Bilbransjen har utviklet seg i en imponerende hastighet og biler i dag er noe helt annet enn for bare ti år siden. Man snakker om connected cars og moderne biler som i dag har avanserte sikkerhetssystemer og løsninger som gjør kjøringen både mer komfortabel og mer sikker. Du kan styre oppvarmning av bilen med en app på mobilen din, åpne bilen uten nøkkel og knytte mobilen din til bilens display. 

Nye digitale løsninger

Det er ikke kun kravene til bilene som økes. Våre kunder stiller i dag høyere krav og forventer en annen opplevelse og rådgivning. Det handler ikke lengre bare om å ha kunnskap om biler. Vi må kunne gi råd og veilede om mobilitet og bilhold på en helt ny måte. Også digitalt.

"Digital selvbetjening og tilgjengelighet døgnet rundt, er en selvfølge”

Fleks og Otto

Vi jobber kontinuerlig for å tilby deg gode digitale løsninger. Et av de viktigste områdene innenfor bilbransjen fremover er innovasjon og tjenesteutvikling. I Bertel O. Steen er vi godt i gang med ulike tjenester som Fleks og Otto.

Otto er Bertel O. Steen sin nye bildelingstjeneste til borettslag. Fleks er bilhold på en helt ny måte.

Mye mer enn bare biler

Vi forhandler og har autoriserte verksteder for ni flotte bilmerker innenfor personbiler, varebiler, busser og lastebiler. Våre merker omfatter Mercedes-Benz, smart®, Peugeot, Citroën, Opel, Kia, DS Automobiles, Fuso-lastebiler og Setra-busser. Og slik kan vi alltid finne den riktige bilen til ditt behov. 

Landsdekkende forhandlernett og merkeverksteder

Teknologi og innovasjon er ingenting uten kunnskapsrike og dyktige medarbeidere. Bertel O. Steen består av et landsdekkende forhandlernett med over 40 forhandlere og merkeverksteder. Her møter du våre dedikerte medarbeidere som kontinuerlig holder seg oppdatert på nyeste teknologi, trender og ønsker fra våre kunder.