Citröen C-Zero
Citroën C-Zero er helelektrisk. Det betyr null utslipp av drivhusgasser, i tillegg til at du kan dra nytte av elbil-fordelene og en støyfri reise. Bilen gjør bykjøringen til en lek med enkle kjøreegenskaper og praktisk størrelse. Likevel byr bilen på god plass innvending takket være smart design.
Citröen C-Zero

Elegant interiør

Citroën C-Zero er kanskje rimelig og økonomisk, men den er likevel elegant og veldesignet. Her er det detaljer i interiøret som pirrer sansene. I tillegg går instrumentpanelet sømløst inn i dashbordet. Her kan du styre både klimaanlegg, lydsystem, og andre funksjoner.

Citröen C-Zero

Helelektrisk teknologi

I Citroën C-Zero sitter en helstøpt elektrisk motor. Med en rekkevidde på 150 km, sørger den for å ta deg rundt til alle stedene du ønsker deg å oppleve i byen. Med en effekt på 67 hk har bilen en makshastighet på 130 km/t.

Priser og modeller

Kjøp Citroën C-Zero
Citroën C-Zero
ModellUtstyrsnivåMiljøklassePris fra
C-ZeroFeelA149 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

149 900 Kr
Kr
4.95%
1 370 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.