Kia e-Niro

Kia e-Niro - elbilen som er skapt for Norge

Kia e-Niro er lett å kjøre og rask – de 204 hestekreftene deg fra 0 til 100 kilometer på 7,8 sekunder! Batteriet er plassert mellom for og baksetedelen i bunnen av bilen. Denne vektfordelingen gjør kjøreopplevelsen ikke blir plaget av under- eller overstyring. Du ligger med andre ord flatt og nøytralt i veibanen. 

Denne flotte crossoveren har i tillegg alt du kan ønske deg av teknologi og gjør miljøvennlig kjøring til en praktisk og fornøyelig opplevelse. Varmepumpen henter varme fra bilens elektriske system og du får derfor redusert strømforbruk. I tillegg har Kia utstyrt bilen med smarte løsninger som blant annet rattvarmer og den varmer batteriet under lading som er smart i norske kalde vinteromgivelser. 

Kia e-Niro har satt sitt designpreg på mange spennende detaljer som integrert ladekontakt på en sporty front, og de karakteristiske kjørelysene, støtfangere og lettmetallfelgene. 

Kia e-Niro

Tilpasset din kjørestil

La bilen tilpasse seg din kjørestil, ikke omvendt. Selv om elbil ikke behøver gir, tilbyr e-Niro fire ulike kjøremoduser fra dynamisk sports-modus til mer sparsommelig ECO-modus. I tillegg gir kombiinstrumentene og navigasjonsskjermene deg raskt oversikt over rekkevidde, ladenivå, strømforbruk og hvor du finner nærmeste ladestasjon. 

Kia e-Niro

En moderne crossover

Endelig en elbil som har god plass til hele familien uten å inngå kompromiss. Det god plass både i for- og baksetet. Med praktiske takrails og et bagasjerom som rommer hele 451 liter, får du plass til storhandelen, ski og familien. Du kan også programmere når du ønsker å lade elbilen og dra god nytte av lavere strømpriser på natten. 

Beregn din månedspris

379 900 Kr
Kr
3 259 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.29%
  • Kredittkostnad: 65 929,-
  • Kredittkjøpspris: 445 829,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia e-Niro - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia e-Niro priser
ModellvariantPris fra
64 kWh batteri (455 km rekkevidde), automatgir, 204 hk, Active379 900
64 kWh batteri (455 km rekkevidde), automatgir, 204 hk, Exclusive409 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.