Kia e-Niro - elbilen som er skapt for Norge

Kia e-Niro er lett å kjøre og rask – de 204 hestekreftene deg fra 0 til 100 kilometer på 7,8 sekunder! Batteriet er plassert mellom for og baksetedelen i bunnen av bilen. Denne vektfordelingen gjør at kjøreopplevelsen ikke blir plaget av under- eller overstyring. Du ligger med andre ord flatt og nøytralt i veibanen. 

Denne flotte crossoveren har i tillegg alt du kan ønske deg av teknologi, og gjør miljøvennlig kjøring til en praktisk og fornøyelig opplevelse. Varmepumpen henter varme fra bilens elektriske system, og du får derfor redusert strømforbruk. I tillegg har Kia utstyrt bilen med smarte løsninger, som blant annet rattvarmer, og den varmer batteriet under lading, noe som er smart i norske, kalde vinteromgivelser. 

Kia e-Niro har satt sitt designpreg på mange spennende detaljer, som integrert ladekontakt på en sporty front, og de karakteristiske kjørelysene, støtfangere, og lettmetallfelgene. 

Tilpasset din kjørestil

La bilen tilpasse seg din kjørestil, ikke omvendt. Selv om en elbil ikke behøver gir, tilbyr e-Niro fire ulike kjøremoduser, fra dynamisk sports-modus til det mer sparsommelig ECO-modus. I tillegg gir kombiinstrumentene og navigasjonsskjermene deg raskt oversikt over rekkevidde, ladenivå, strømforbruk, og hvor du finner nærmeste ladestasjon. 

En moderne crossover

Endelig en elbil som har god plass til hele familien, uten å inngå kompromiss. Det er god plass både i for- og baksetet. Med praktiske takrails, og et bagasjerom som rommer hele 451 liter, får du plass til både storhandelen, ski, og familien. Du kan også programmere når du ønsker å lade elbilen, og dra god nytte av lavere strømpriser på natten.