Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Ser du etter en romslig og miljøvennlig bil? Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid byr på klasseledende effektivitet med en rekkevidde på hele 62 kilometer ved elektrisk kjøring. Kombinasjonen bensin- og elmotor er miljøvennlig og befriende enkel å vedlikeholde med Kia’s 7-årsgaranti. Du kan enkelt veksle mellom bensindrevet og elektrisk kjøring, eller bruke en kombinasjon av begge. Mens du kjører konverteres energi fra bremsesystemet slik at batteriet lades opp.

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Allsidig og praktisk

Bagasjerommet på 440 liter er dimensjonert for å takle store gjenstander. Her får du plass til mange typer last i ulike fasonger og størrelser, og bilens praktisk utformede interiør sørger for orden og god sikring. Har du hendene fulle, vil bakluken åpne seg automatisk når den registrerer at Smart Key-nøkkelen er i nærheten.

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid er stappfull av moderne finesser, som automatisk nødbrems, Smart parkeringsassistent, filskiftvarsler og Smart Cruise Control.

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Bekymringsfri kjøreglede

Kjøreinformasjonen vises tydelig foran og i midten av bilen. Her får du vite alt om modus, energiflyt, batterinivå, kjørestil og effektivitet. Du kan også søke etter ladestasjoner i nærheten. Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid støtter Android Auto™ og Apple CarPlay™. Kias Connected Services gjør at du holder stø kurs.

 

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Fremtidsrettet design

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid har dynamiske linjer og en kraftfull front. Miljøhensynet er gjort synlig gjennom de blå detaljene, og med energieffektive LED-lamper. Luftspjeld og 17-tommers lettmetallfelger gir et stilig og aerodynamisk uttrykk, og de hvite skinnsetene er utformet på en måte som gir høy komfort. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Kia Optima SW Plug-in Hybrid priser.
Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid
ModellEffektCo2UtstyrsnivåPris fra
2,0 Bensin Plug-in Hybrid, 6 tr. automat205 hk33 g/kmActive Business399 900
1,7 CRDi, 6 tr. manuell141 hk120 g/kmClassic344 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmClassic364 900
1,7 CRDi,7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmActive404 900
1,7 CRDi, 7tr. DCT automat141 hk120 g/kmActive Business424 900
1,7 CRDi, 7 tr. DCT automat141 hk120 g/kmGT Line479 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no