Kia Optima SW Plug-in Hybrid

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Bagasjerommet på 440 liter er dimensjonert for å takle store gjenstander. Her får du plass til mange typer last i ulike fasonger og størrelser, og bilens praktisk utformede interiør sørger for orden og god sikring. Har du hendene fulle, vil bakluken åpne seg automatisk når den registrerer at Smart Key-nøkkelen er i nærheten.

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid er stappfull av moderne finesser, som automatisk nødbrems, Smart parkeringsassistent, filskiftvarsler og Smart Cruise Control.

Kia Optima SW Plug-in Hybrid

Bekymringsfri kjøreglede

Kjøreinformasjonen vises tydelig foran og i midten av bilen. Her får du vite alt om modus, energiflyt, batterinivå, kjørestil og effektivitet. Du kan også søke etter ladestasjoner i nærheten. Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid støtter Android Auto™ og Apple CarPlay™. Kias Connected Services gjør at du holder stø kurs.

Kia Optima SW Plug-in Hybrid

Fremtidsrettet design

Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid har dynamiske linjer og en kraftfull front. Miljøhensynet er gjort synlig gjennom de blå detaljene og med energieffektive LED-lamper. Luftspjeld og 17-tommers lettmetallfelger gir et stilig og aerodynamisk uttrykk, og de hvite skinnsetene er utformet på en måte som gir høy komfort. 

Beregn din månedspris

424 900 Kr
Kr
3 629 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 6.16%
  • Kredittkostnad: 72 199,-
  • Kredittkjøpspris: 497 099,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Kia Optima SW Plug-in Hybrid - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid priser
ModellvariantPris fra
2,0 Plug-in Hybrid, 6 tr. aut., 205 hk, Active Business424 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.