A-Klasse Sedan er eksklusiv, praktisk og dynamisk

A-Klasse Sedan har allerede imponert mange med sitt sportslige ytre, og den fremstår mer eksklusiv enn prisen tilsier. Den aerodynamiske utformingen gir dessuten bilen en rekordlav cd-verdi på 0,22, noe som overgår den tidligere rekordholderen, CLA Coupé. På det rent praktiske plan har bagasjeromskapasiteten økt med 50 liter, og rommer nå totalt 420 liter.

Setter en ny standard i kompaktsegmentet 

I motsetning til sine forgjengere, er neste generasjon A-Klasse like avansert som de større Mercedes-Benz-modellene. Det er ingen i segmentet som matcher nye A-Klasse på teknologi, og med det nye brukergrensesnittet MBUX, som blant annet innebærer intuitiv stemmestyring og kunstig intelligens, er den rett og slett imponerende. A-Klasse Sedan kommer også med Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dette systemet kan varsle deg om farlige situasjoner opp til fem hundre meter foran i veien, bistå med brems og unnamanøvrering, samt utløse nødbremsene ved behov.

Første A-Klasse i 3-box design

Designet på A-Klasse Sedan fremstår både elegant og selvsikkert. Silhuetten er dynamisk, og samtidig tidløs. Innvendig har den et wrap around-design som er enestående i dette segmentet. Her går er overgangene sømløst mellom instrumentpanel, midtkonsoll og dørkledning. Dette gjelder også utvalget av dekorelementer og komfortbelysning.