Nye Mercedes-Benz AMG GT 4-dørs coupé er det yngste medlemmet i AMG GT-familien. Den har familiens sportslige gener og kompromissløse racing-ånd. Men den har også noe annet: mer plass – og flere bruksområder. Dette er sportsbilen som også er en familiebil. Den er elegant til hverdags. Ekstraordinær i det ordinære. På hjemmebane i grenseland. Dette atletiske råskinnet med både ytelse og design som tar pusten fra deg, er alt annet enn dagligdags. Men likevel, den duger fullt ut i hverdagen.

Det fremste av det fremste

Langstrakt motorpanser, markante proporsjoner og dominerende front. Linjene er ikke til å ta feil av: Dette er en GT. Selv bakfra er det umiskjennelig – med brede, muskuløse skuldre, avrundet hekk, og kraftig utvidede hjulhus. De rammeløse sidevinduene, og den flate frontruten med lang bakoverskråning, henspiller alle på klassisk coupéarkitektur. Til sammen får du i AMG GT 4-dørs coupé det fremste av det fremste. Karakteristisk eleganse forent med ren sportslighet.

Imponerende interiør

Det imponerende interiøret rommer det ypperste innen materialer, et helt unikt instrument- og mediepanel, og suverent med plass. I denne bilen får du rendyrket motorsportfølelse, sammen med komforten til en ekte sedan. Passasjerene i baksetene blir tatt godt vare på i en Mercedes-Benz AMG GT Coupé. Her får man tilgang til omfattende infotainment-funksjoner og tilleggsutstyr, samt meget komfortable enkeltseter med individuelle innstillingsmuligheter.