Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

Mercedes-Benz AMG GT Coupé

Prestasjonsorientert kjøretøyarkitektur ligger bak de fremragende ytelsene til Mercedes-AMG GT. Den midtmonterte frontmotoren veier bare 209 kg i tørrvekt og er plassert i midtpartiet i bilen. For å holde tyngdepunktet lavt er spaceframe-konstruksjonen laget i aluminium. 

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G imponerer med kjappe girskift, kraftfull mellomgass og ytelser på motorsportnivå – jo sportsligere innstilt, desto friskere respons. Syv gir, tre kjøreprogrammer og én manuell modus, i tillegg til mellomgass- og RACE START-funksjon, som setter deg i stand til å foreta ekstremt dynamiske akselerasjonsmanøvre.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

The Green Beast from Hell

Aldri før har AMG integrert så mye motorsportteknologi i en serieprodusert bil som i nye Mercedes-AMG GT R. Fra superlett karbon utvendig, til den høytytende drivlinjen i bilens indre. Dette er en ekstrem sportsbil der ingen detaljer er bare for syns skyld, alt er konsekvent dimensjonert og tilpasset for motorsport.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

Eksklusivt design

Førerplassen fascinerer med sitt hightech-interiør med heldigitale instrumenter og et display på 10,2 tommer. Med AMG Performance-ratt i nappaskinn med AMG rattknapper, har du full kontroll over bilen. De nennsomt bearbeidede materialene gir interiøret et håndlaget og unikt preg. 

Frontdesignet på Mercedes-AMG GT består av tallrike elementer fra bilsporten. Grillen understreker de sportslige ambisjonene og det nye designet til LED High Performance-frontlyktene, og spesielt den nye utformingen av dagskjørelysene, gjør fronten på Mercedes-AMG GT enda mer markant enn før.

Beregn din månedspris

1 645 900 Kr
Kr
13 657 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.35%
  • Kredittkostnad: 241 237,-
  • Kredittkjøpspris: 1 887 137,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé - Priser og modeller

Mercedes-Benz AMG GT Coupé priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz AMG GT Coupé
ModellvariantPris fra
AMG GT, 476 hk1 645 900
AMG GT S, 510 hk1 832 900
AMG GT C, 558 hk2 028 900
AMG GT R, 585 hk2 167 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.