Mercedes-Benz AMG GT Coupé. Handcraftet by racers.

Bakken rister av motorlyden, små grusbiter vibrerer på overflaten av den mørke asfalten. Det stormer i det fjerne. Du setter deg inn i bilen – en Mercedes-AMG GT. Veien foran deg utfolder seg, og instrumentene i bilen venter på at du skal tråkke på pedalen. Kjenner du hjertet ditt dunke? Du tråkker på pedalen og du kjenner en følelse du aldri har kjent på før.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé

Mercedes-AMG har en motor som er formet ut av sjel og lidenskap for ingeniøryrket. Dette gjør den til en sann unik opplevelse som man ikke finner noe annet sted i verden.

Den er håndlaget, og hver motor bygges tradisjonelt. «One man, one engine» er mottoet. En mekaniker bygger opp drivverket og har ansvaret fra A til Å – synliggjort ved mekanikerens signatur på AMG-motorplaketten.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé

Det beste eller ingenting

Mercedes-AMG GT er ikke bare en sportsbil i motorens forstand. Den er også en luksusvare. Bilen er svøpet i kvalitetsrike materialer, og detaljer som viser det utsøkte håndverket. Hver eneste kjøretur blir en følelsesrik opplevelse. Mercedes-AMG GT setter en ny standard.​

Mercedes-Benz AMG GT Coupé

En motor som tar pusten fra deg

Mercedes-AMG GT kommer med en eksplosiv 4-liters V8-biturbomotor, og den kommer til å trollbinde deg. Skreddersydd for veien og for deg, er dette en hyperteknisk innovasjon som har blitt bygd i en kompakt og aerodynamisk bil.

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Priser og modeller

Mercedes-Benz AMG GT priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz AMG GT Coupé og Roaster
ModellvariantEffektCo2DrivstoffPris fra
AMG GT Coupé 476 hk216 g/kmBensin1 489 900
AMG GT S Coupé 522 hk219 g/kmBensin1 678 900
AMG GT C Coupé 557 hk259 g/kmBensin1 962 900
AMG GT R Coupé 585 hk259 g/kmBensin2 092 900
AMG GT - Roaster476 hk219 g/kmBensin1 647 900
AMG GT C - Roaster557 hk259 g/kmBensin2 090 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Fleksibel bilfinansiering

Hos Bertel O. Steen tilbyr vi ulike finansieringsformer når du skal kjøpe ny bil. Du kan beregne dine månedlige utgifter ut fra hvor lang nedbetalingsperiode du ønsker. Få et uforpliktende tilbud på finansering i dag!

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lenger. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Finansiering av billån

  Vanligste finansieringsformen ved bilkjøp og den vil som regel innebære de laveste kostnadene for deg. Vi gir deg gunstige vilkår og fleksibel låneperiode, slik at du kan sikre deg din favorittbil til best mulig pris.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler med Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordeler og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no