Mercedes-Benz AMG GT Coupé

Prestasjonsorientert kjøretøyarkitektur ligger bak de fremragende ytelsene til Mercedes-AMG GT. Den midtmonterte frontmotoren veier bare 209 kg i tørrvekt, og er plassert i midtpartiet i bilen. For å holde tyngdepunktet lavt, er spaceframe-konstruksjonen laget i aluminium. 

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G imponerer med kjappe girskift, kraftfull mellomgass, og ytelser på motorsportnivå – jo sportsligere innstilt, desto friskere respons. Syv gir, tre kjøreprogrammer, og én manuell modus, i tillegg til mellomgass- og RACE START-funksjon, som setter deg i stand til å foreta ekstremt

Aldri før har AMG integrert så mye motorsportteknologi i en serieprodusert bil som i nye Mercedes-AMG GT R. Fra superlett karbon utvendig, til den høytytende drivlinjen i bilens indre. Dette er en ekstrem sportsbil der ingen detaljer er bare for syns skyld, alt er konsekvent dimensjonert og tilpasset for motorsport.

Eksklusivt design

Førerplassen fascinerer med sitt hightech-interiør med heldigitale instrumenter, og et display på 10,2 tommer. Med AMG Performance-ratt i nappaskinn med AMG rattknapper, har du full kontroll over bilen. De nennsomt bearbeidede materialene gir interiøret et håndlaget og unikt preg. 

Frontdesignet på Mercedes-AMG GT består av tallrike elementer fra bilsporten. Grillen understreker de sportslige ambisjonene, og det nye designet på LED High Performance-frontlyktene, og spesielt den nye utformingen av dagskjørelysene, gjør fronten på Mercedes-AMG GT enda mer markant enn før.