Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

Mercedes-Benz AMG GT Coupé

Prestasjonsorientert kjøretøyarkitektur ligger bak de fremragende ytelsene til Mercedes-AMG GT. Den midtmonterte frontmotoren veier bare 209 kg i tørrvekt og er plassert i midtpartiet i bilen. For å holde tyngdepunktet lavt er spaceframe-konstruksjonen laget i aluminium. 

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G imponerer med kjappe girskift, kraftfull mellomgass og ytelser på motorsportnivå – jo sportsligere innstilt, desto friskere respons. Syv gir, tre kjøreprogrammer og én manuell modus, i tillegg til mellomgass- og RACE START-funksjon, som setter deg i stand til å foreta ekstremt dynamiske akselerasjonsmanøvre.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

The Green Beast from Hell

Aldri før har AMG integrert så mye motorsportteknologi i en serieprodusert bil som i nye Mercedes-AMG GT R. Fra superlett karbon utvendig, til den høytytende drivlinjen i bilens indre. Dette er en ekstrem sportsbil der ingen detaljer er bare for syns skyld, alt er konsekvent dimensjonert og tilpasset for motorsport.

Mercedes-Benz AMG GT Coupé 2-dørs

Eksklusivt design

Førerplassen fascinerer med sitt hightech-interiør med heldigitale instrumenter og et display på 10,2 tommer. Med AMG Performance-ratt i nappaskinn med AMG rattknapper, har du full kontroll over bilen. De nennsomt bearbeidede materialene gir interiøret et håndlaget og unikt preg. 

Frontdesignet på Mercedes-AMG GT består av tallrike elementer fra bilsporten. Grillen understreker de sportslige ambisjonene og det nye designet til LED High Performance-frontlyktene, og spesielt den nye utformingen av dagskjørelysene, gjør fronten på Mercedes-AMG GT enda mer markant enn før.

Priser og modeller

Mercedes-Benz AMG GT Coupé priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz AMG GT Coupé
ModellvariantEffektPris fra
AMG GT476 hk1 693 900
AMG GT S522 hk1 871 900
AMG GT C557 hk2 088 900
AMG GT R585 hk2 220 900

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

1 693 900 Kr
Kr
4.95%
14 052 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende.

Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Du kan justere egenkapital og nedbetalingstid og se ny månedspris.

*Den viste månedspris baseres på 35% i egenkapital og løpetid på 8 år.

Lånekalkulatoren er veiledende. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.