Mercedes-Benz AMG GT Coupé. Handcraftet by racers.

Bakken rister av motorlyden, små grusbiter vibrerer på overflaten av den mørke asfalten. Det stormer i det fjerne. Du setter deg inn i bilen – en Mercedes-AMG GT. Veien foran deg utfolder seg, og instrumentene i bilen venter på at du skal tråkke på pedalen. Kjenner du hjertet ditt dunke? Du tråkker på pedalen og du kjenner en følelse du aldri har kjent på før.

Mercedes-AMG GT på vei i by

Mercedes-AMG har en motor som er formet ut av sjel og lidenskap for ingeniøryrket. Dette gjør den til en sann unik opplevelse som man ikke finner noe annet sted i verden.

Den er håndlaget, og hver motor bygges tradisjonelt. «One man, one engine» er mottoet. En mekaniker bygger opp drivverket og har ansvaret fra A til Å – synliggjort ved mekanikerens signatur på AMG-motorplaketten.

Dashboardet til Mercedes-AMG GT

Det beste eller ingenting

Mercedes-AMG GT er ikke bare en sportsbil i motorens forstand. Den er også en luksusvare. Bilen er svøpet i kvalitetsrike materialer, og detaljer som viser det utsøkte håndverket. Hver eneste kjøretur blir en følelsesrik opplevelse. Mercedes-AMG GT setter en ny standard.​

Mercedes-Benz' AMG-motor

En motor som tar pusten fra deg

Mercedes-AMG GT kommer med en eksplosiv 4-liters V8-biturbomotor, og den kommer til å trollbinde deg. Skreddersydd for veien og for deg, er dette en hyperteknisk innovasjon som har blitt bygd i en kompakt og aerodynamisk bil.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Varianter

Mercedes-Benz AMG GT modelloversikt og priser.
Mercedes-Benz AMG GT Coupé og Roaster
ModellvariantEffektCo2Pris fra
AMG GT476 hk216 g/km1 447 900
AMG GT S522 hk219 g/km1 632 900
AMG GT C557 hk259 g/km1 911 900
AMG GT R585 hk259 g/km2 037 900
AMG GT - Roaster476 hk219 g/km1 602 900
AMG GT C - Roaster557 hk259 g/km2 037 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

Velg en av boksene under for å angi hvilken finansieringsform som passer deg best:

 • Kvinne i bil

  Billån med innbyttegaranti

  Billån med innbyttegaranti betyr et bilkjøp med mer fleksibilitet og mindre hodepine dersom du ønsker å bytte eller ikke har behov for bil lengre. Billån med innbyttegaranti er en mellomting mellom billån og leasing.

 • Mann kjører bil

  Enkel finansiering av billån

  Finansierer du lån til bil gjennom Bertel O. Steen kan vi garantere deg gunstige vilkår, slik at du sikrer deg din favoritt blant våre bilmodeller til best mulig pris. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fleksibel låneperiode.

 • Bertel O. Steen finansiering av bilkjøp

  Leasing av bil for private

  Privatleasing av bil fungerer som et alternativ til lån eller kjøp med kontant. Med leasing får du en ny bil som skal leveres tilbake etter endt kontrakt. Vi tilbyr fullservice leasing for deg som ønsker et forutsigbart bilhold.

 • Varebil

  Leasing av firmabil for bedrifter

  Vi tilbyr enkel og oversiktlig leasing av firmabiler gjennom vår avdeling i Bertel O. Steen Finans. Gjør et komplett bilkjøp på ett sted. Leasing for bedrifter gir mange fordele og forutsigbare utgifter.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no