E-Klasse Stasjonsvogn

Med et nytt og skjerpet design har nye E-Klasse stasjonsvogn blitt enda mer elegant. Fronten har fått ny grill og nye hovedlys, og baklysene har blitt fullstendig redesignet.

Interiøret er også kraftig oppgradert med høyere grad av komfort, nytt ratt og ikke minst, mer plass.
Det heldigitale førermiljøet byr på siste versjon av det intelligente multimediesystemet Mercedes-Benz User Experience (MBUX), som du kan styre ved hjelp av tale, berøring og håndbevegelser. De høyoppløselige digitale skjermene har også økt i størrelse.

Klasseledende bagasjeromsplass

Nye E-Klasse stasjonsvogn har ekstra god plass i bagasjerommet, hvor du har 640 liter tilgjengelig med baksetene i bruk. Det totale volumet øker til 1820 liter med baksetene slått ned.

Ekstra sikkerhet

Nye E-Klasse stasjonsvogn kommer med en rekke intelligente kjøresystemer. Bilen kan hjelpe deg å forutse farlige situasjoner, advare deg, og til og med styre eller bremse bilen automatisk, hvis uhellet skulle være ute.

Systemet URBAN GUARD overvåker i tillegg bilen for deg når den ikke er i bruk. Hvis noen forsøker å bryte seg inn, hvis bilen er i ferd med å bli tauet bort, eller hvis noen skulle være uheldige å bulke i deg, vil du kunne bli varslet direkte på smarttelefonen din.