Mercedes-Benz GLE SUV

Tilbakeholden i det ene øyeblikket – straks nærværende i det neste. Med ekstrem eleganse og forførende renhet, redefinerer nye GLE hva en SUV skal være. Det aktive understellet, med et av verdens mest sofistikerte fjæringssystemer, tilpasser seg både veien og din kjørestil. Et stereokamera registrerer kjørebanen, og kan reagere på hver minste ujevnhet. Til sammen utgjør det et grensesprengende, moderne understell – og en kjøreopplevelse ulik noen annen. 

Innsiden teller mest

Bak det atletiske ytre skjuler det seg en perle. Det revolusjonerende infotainmentsystemet (MBUX), med stemmestyring, lærer mer om førerens vaner og preferanser for hver kjøretur. Alt vakkert presentert gjennom et høyoppløselig widescreen-panel. At GLE har offroad i sitt DNA, vises også i detaljer på innsiden. De vinklede luftventilene, de solide håndtakene i midtkonsollen, og det åpenporede treverket fjerner all tvil: I denne bilen er du i en bil som kan takle alle forhold. GLE viser at styrke kommer innenfra.

Et allsidig vidunder 

Tilpasningsdyktighet er GLEs kanskje største styrke. Form atmosfæren på widescreen-førerplassen slik du ønsker den. Om du vil ha 7 seter eller større bagasjeplass, er også opptil deg. Dette er offroad-SUV-en som også er konge i byen. Dette er familiebilen som seirer over vanskelig terreng. Dette er bilen som kan alt. Godt hjulpet av teknologiske nyvinninger, som innovativ komfortstyring, MULTIBEAM-lykter, 360-graders parkeringskamera og Intelligent Drive, gjør GLE stressende situasjoner lekende enkle. Fordi tiden bak rattet er din tid.