Mercedes-Benz GLE SUV

Tilbakeholden i det ene øyeblikket – straks nærværende i det neste. Med en ekstrem eleganse og forførende renhet redefinerer nye GLE hva en SUV skal være. Det aktive understellet, med et av verdens mest sofistikerte fjæringssystemer, tilpasser seg både veien og din kjørestil. Et stereokamera registrerer kjørebanen og kan reagere på hver minste ujevnhet. Til sammen utgjør det et grensesprengende, moderne understell – og en kjøreopplevelse ulik noen annen. 

Mercedes-Benz GLE SUV

Innsiden teller mest

Bak det atletiske ytre skjuler det seg en perle. Det revolusjonerende infotainmentsystemet (MBUX), med naturlig stemmestyring, lærer mer om førerens vaner og preferanser for hver kjøretur. Alt vakkert presentert gjennom et høyoppløselig widescreen-panel. At GLE har offroad i sitt DNA, vises også i detaljer på innsiden. De vinklede luftventilene, de solide håndtakene i midtkonsollen og det åpenporede treverket fjerner all tvil: I denne bilen er du i en bil som kan takle alle forhold. GLE viser at styrke kommer innenfra.

Mercedes-Benz GLE SUV

Et allsidig vidunder 

Tilpasningsdyktighet er GLEs kanskje største styrke. Form atmosfæren på widescreen-førerplassen slik du ønsker den. Om du vil ha 7 seter eller større bagasjeplass, er også opptil deg. Dette er offroad-SUV-en som også er konge i byen. Dette er familiebilen som seirer over vanskelig terreng. Dette er bilen som kan alt. Godt hjulpet av teknologiske nyvinninger som innovativ komfortstyring, MULTIBEAM-lykter, 360-graders parkeringskamera og Intelligent Drive, gjør GLE stressende situasjoner lekende enkle. Fordi tiden bak rattet er din tid.

Priser og modeller

Mercedes-Benz GLE SUV priser inkl. levering fra Oslo/Drammen.
Mercedes-Benz GLE SUV
ModellvariantEffektDrivstoffPris fra
GLE 450 4MATIC367+22 hkBensin1 124 900
GLE 300 d 4MATIC245 hkDiesel931 900
GLE 350 d 4MATIC272 hkDiesel1 047 900
GLE 400 d 4MATIC330 hkDiesel1 122 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

931 900 Kr
Kr
4.95%
7 793 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.