Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - spar inntil 30 832,-

Mercedes-Benz GLE Plug-in hybrid

GLE plug-in hybrid tar med seg alt det beste fra forgjengeren og kommer nå med 99 km elektrisk rekkevidde. Bilen har også fått et nytt og moderne design som gir betraktelig mindre luftmotstand.

GLE kan trekke henger med last på opptil 3500 kg. Bilens eget manøvreringssystem gjør det til en enkel sak å styre, selv for uerfarne sjåfører. 

I bagasjerommet får du plass til 490 liter, eller hele 1915 liter ved å slå ned andre seterad. Det har også blitt betydelig romsligere for passasjerene enn i tidligere modeller, takket være akselavstanden som er strukket med åtte cm. 

  • 99 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Kan trekke opptil 3,5 tonn
  • Bagasjerom med 490 liter
Pris fra 1 167 000 kr
GLE Plug-in Hybrid sett forfra.
1 / 8

GLE Plug-in hybrid fra Mercedes

Batteriet har en kapasitet opptil 31,2 kWh, noe som gir 99 kilometer rekkevidde ved ren elektrisk kjøring (WLTP), og en toppfart på 160 km/t. Det betyr at de aller fleste kan reise helelektrisk i hverdagen, og i alle lovlige hastigheter.

Den nye modellen har en energieffektiv, firesylindret toliters dieselmotor med 194 hestekrefter, og 400 Nm, kombinert med en 136 hesters elmotor med hele 440 Nm. Tilsammen blir systemeffekten på 320 hester og 700 Nm, som gir en imponerende drivlinje, og svært lavt forbruk. Bilen starter automatisk på strøm, og prioriterer å bruke opp den, før den går over på dieselmotoren. Lading går raskt, enten du gjør det hjemme, eller ved en ladestasjon.

Det er blikkstille i GLE plug-in hybrid, spesielt mens du kjører elektrisk. Det oppdaterte materialvalget sørger for at støy fra de elektriske setene og klimaanlegget, er lavere enn noensinne. Faktisk har det er blitt så stille at Mercedes-Benz har senket nivået på varsellydene i kupeen. 

Få tilbud på GLE hos din nærmeste forhandler.

Plug-in diesel

Firehjulsdrift

99 km

1,1l/100km

7,4 kW

Automat

320 hk

5

490 l

100 kg

3500 kg

SUV

Mercedes-Benz GLE Plug-in hybrid

Komfort og kjøremoduser i GLE fra Mercedes-Benz

Nyt den høye komforten i nye GLE. Fartsholderen beregner topografi, svinger, kryss, fartsgrenser og veistandard, for å gi deg en mest mulig økonomisk og behagelig kjøretur. Farten senkes i akkurat rett tid, før lavere eller høyere fartsgrenser, og før kryss, svinger, eller andre biler.

E-Active stiller automatisk inn bilen, slik at den håndterer forskjellige underlag. Dette inkluderer funksjonen Curve, som gjør at den lener seg inn i svingene, akkurat som en motorsykkel, og på den måten takler sentrifugalkraften på en bedre måte.

Det største medlemmet av EQ Power-familien har også en rekke andre teknologiske fordeler, blant annet flere nye kjøreprogrammer, som styres med et hjul midtkonsollen. Du kan velge mellom Offroad, Eco, Electric, Comfort og Sport, mens Individual lar deg programmere oppsettet selv. 

Få tilbud på GLE hos din nærmeste forhandler.

GLE har siste generasjon MBUX-systemet

MBUX-systemet har fått enda flere funksjoner, og gjenkjenner nå også hånd- og armbevegelser, i tillegg til stemmestyringen «Hey Mercedes». På head-up-skjermen får du informasjon om for eksempel hastighet, og hvilken avstand du bør ha til bilen foran deg. Dersom du ønsker det, kartlegger systemet dine daglige rutiner, slik at det kan gi deg beskjeder som forbedrer kjøreopplevelsen, for eksempel i form av ruteforslag.

Få tilbud på GLE hos din nærmeste forhandler.

GLE plug-in hybrid - sikkerhet på et helt nytt nivå

GLE plug-in hybrid kommer med en rekke nyttige assistansesystemer, som tar sikkerhet til et nytt nivå. Bilen kan gjenkjenne og reagere på langsom trafikk, og med synlige veimerkinger holder den deg i kjørefeltet, samt opprettholder sikker avstand til bilene rundt, ved hastigheter inntil 60 km/t. GLE plug-in hybrid kan også bråbremse selv, dersom det er fare for kollisjon.

Få tilbud på GLE hos din nærmeste forhandler.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris