Mercedes-Benz S-Klasse - en av de mest innovative bilene på markedet

Mercedes-Benz S-Klasse er en av de mest innovative bilene på markedet. ENERGIZING komfortstyring inneholder blant annet massasje- og duftfunksjoner i syv definerte stemninger, som kan hjelpe deg å senke skuldrene. Små impulser virker vitaliserende eller avspennende mens du sitter bak rattet. Underholdningssystemet med høyoppløselige displayer og 3D-lydsystemer, holder humøret oppe, og takket være navigasjon i sanntid, kommer du raskt frem til målet.

Det beste innen sikkerhet

Med assistansesystemer som passer på alt, kan du føle deg trygg. Nye S-Klasse reagerer raskt, og kan forhindre kritiske situasjoner. Systemer som delvis automatisert kjøring, autonome bremser, og aktiv støtte ved unnamanøvrering og bremsing, betyr mer komfort og mindre stress for føreren, og dermed økt sikkerhet for alle trafikanter.

Energibesparende motor

S-Klasse har en 8-sylindret bensinmotor, som utnytter all kraft i hver eneste dråpe med drivstoff. Den er dermed rik på ytelse, samtidig som den er energisparende. Intelligent teknologi reduserer luftmotstanden, og senker cW-verdien, blant annet ved hjelp av AIRPANEL, hvor lamellene i grillen og støtfangeren lukkes automatisk, når det ikke er behov for kjøling.